Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket felizgat vagy hidegen hagy, ha egy srác rátok veri ki?
Ha jó a srác, akkor miért ne izgatna fel? Van 1-2 pasi ismerősöm, akiről ha mindez kiderülne, hát nagyon jól esne
22/L
Imponál, természetesen.
Ha bejön a srác, fel is izgulok.
Ha olyan pasi lenne, aki nem tetszik, akkor semleges lenne, ha meg olyan, akit vonzonak talalok akkor hizelgo.
Egyebkent lassacskan alakulo parkapcsolatban vagyok es fiuval es eppen tegnap vallotta be, hogy csomoszor a kepeimre masztizik. Nagyon megorultem, izgato es dogos volt ezt hallani tole. :D
Csak akkor ha a párom, más nem érdekel.
18L
Szerintem én bejönnék nektek.
27f
Hát igaz, lány már nem vagyok, de a Béla szokott néha huncutkodni, és mikor alszok reggel, vagy csak úgy teszek mintha aludnék, néha félrehúzza a bugyimat, és alámfotóz.
Aztán megy a wc-re.
78N
" Ha jól néz ki a srác a szememben és tetszik nekem, akkor igen... Nagyon is :P Eltudnék képzelni így 2-3 pasit, akik otthon titokban rám... Jó érzés lenne."
Aha, persze.
valószínűleg lány is vagy ezek mellé,hm?
Szerintem egy kb 120 kg, kopaszodó kamionsofőr, aki az anyósülésről ír, mert a társa most vette át a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!