Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az igazság? Alapjáraton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazság? Alapjáraton minden pasi dögös nőre vágyik, csak beéri kevesebbel? Őszintén! 22/L

Figyelt kérdés

Tudom, a külső csak külső. Nem abba szeretünk bele, de a vonzalmat első ízben az váltja ki. Ha valaki nem jön be, sőt, egyenesen irritál, biztos nem fog érdekelne a lelki szépsége. És ez fordítva is igaz. Hiába jól néz ki, ha irritál a beszéde, viselkedése, gondolkodása.

De most maradjunk a külsőnél, hiszen először meglátjuk a másikat, utána ismerjük meg.

Minden pasi szép, dögös nőről álmodik? Ilyen nőt akar párjának?

2017. jan. 8. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Én most pont egy olyanba estem bele, aki nem épp egy modell alkatú. Átlagos lány. Az fogott meg benne, hogy nem az a kisminkelős, facebooke-ra ezerképet feltöltő, mindig mással kefélő ribizli.
2017. jan. 8. 16:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen dögös nőre vágyom. Viszont mindenkinek kicsit más a dögös. Lehet engem vonz egy olyan arc, test, amit más nem lát átlag felettinek, vagy nem annyira mint én. Persze 10/10-es kinézetet senki se fogja visszautasítani.
2017. jan. 8. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
igen, így van. ha meg nem vagy olyan, mégis összejött veled, akkor előbb utóbb meg fog csalni. tapasztalat. mindig is csúnya voltam, és volt pár barátom, akik idővel egy sokkal jobbal leléptek. szóval ilyen kis hézag-kitöltés voltam nekik. legyen valaki, csak fel nem vállalják.
2017. jan. 8. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:

igen, de a dögös szubjektiv :Ö

SZóval a nők jó része dögös :)

2017. jan. 8. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, a legtobben lyukra mennek.

Most elegge elengedtem magam, habar feludules volt, hogy vegre nem tapad senki, meg utcan, boltokban is leszolitottak.

Onnan tudtam, hogy egy par jol megvan egyutt, ha tarsasagban a pasi nem erdeklodott irantam...

Ja, es ketten is voltak akik egyenesen eltitkoltak, sot az egyik tagadta is, amikor masok a tarsasagban megszoltak, hogy van csajuk... :(

2017. jan. 8. 21:56
 16/17 Chris2399 válasza:
Nem! Bár a "dögös nő" ugye szubjektív, de értem mire gondolsz. Nekem már akkor is "dögös" egy nő, ha megfog a kisugárzása.
2017. szept. 20. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Én pont nem!

Se "plázacica",se "műnő"!

Pont ellenkezőleg!

Nálam a teltebb,akár érettebb,de kizárólag természetes nők a zsánerem!!!

okt. 28. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!