Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
19cm a péniszem és fáj a barátnőmnek, milyen póz az ami beválthat hogy élvezze is és ne vagy kevésbé fájjon neki ?2017. jan. 7. 15:01
2/7 anonim válasza:
Tuti, hogy a farkaddal van a gond, és nem azzal, hogy nem izgul fel úgy rendesen a barátnőd?
23/F
3/7 anonim válasza:
Ha a nedvesedéssel nincs gond, olyan pózt válasszatok, ahol nem mégy be tövig. Pl.oldalt fekve, szemből, vagy hátulról. Misszionárius nem szorosan,de zárt combokkal. Ugyanez hason fekve, úgy, hogy te hátulról hatolsz be.
4/7 anonim válasza:
Hát lehet velem van a baj de nekem a párom csak azokban a pózokban sok amikben a hátam mögött van így én pont azokat nem ajánlanám. De az igazi megoldás hogy önkontrollt gyakorolsz és megtanulod nem tövig nyomni. Valamint az is segíthet ha közben végig izgatja magát. Nálam ez vált be de páromnak vagy 3 cm-vel rövidebb mint a tied szóval a tieddel lehet mindenhogy szenvednék.
5/7 A kérdező kommentje:
Előtte mindig orgazmusig nyalom szóval a kedvességgel nincs gond .. Kutya pózban fáj neki a legjobban de az lehet azért mert felfelé ível . Misszionárius pózban nem az lenne inkább a jobb ha szét tenné minél jobban a lábát? Mert ha össze zárja úgy még szűkebb nem ? És a kis kifli nagy kifli pózban nem nagyon fárasztó a mozgás? Vagyis azt még nem próbáltuk de így belegondolva azért elég megterhelő lehet az a hasizom számára nem?
2017. jan. 7. 16:10
6/7 A kérdező kommentje:
Nedvességel*
2017. jan. 7. 16:11
7/7 anonim válasza:
A sorrendet csereljetek meg. Nem jo h ő megy el előbb.
Ne nyald orgazmusig. Ne engedd elmenni csak hozd fol nagyon. Utana dubg meg es menj el. Es utan nyald ujra. En igy szeretem. Ha en a behatolaa elott elmegyek, az aktus alatt kb unatkozom. Az nem "egyuttlét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!