Szüléshez milyen pózt ajánlanátok?
Hát...nekem a "próbáljunk életben maradni" póz vált be. :D :D Konkrétan annyira fájt a vajúdás, hogy sehogyse volt jó... Állni nem bírtam, ülni se, feküdni is rossz volt, még kb akkor voltam el, amikor az ágyra hajoltam. Javasolták a sétálgatást is, de az sem ment, mert fájáskor nem bírtam megmozdulni.
Van akinek szerencséje van és elücsörög a labdán, vagy sétálgat, és van, aki csak fekszik és "hagyja mindenki békén".
Attól (is) függ, mennyire bírja vki a fájdalmat és mennyire fáj neki...
Lesz pár órád próbálgatni, tényleg mindenkinek kb más a jó, reméljük rájössz majd, hogyan lesz kényelmes.
A kitoláskor meg a kórházak nagy részében feküdni kell.
Még kitolás közben is próbálhatod, melyik jobb érzés, de jönni fog magától (ez pont olyan, mint az első csók, elképzelheted, hogy fogod csinálni, de jön magától, amikor ott a helyzet :)).
Itt van néhány alternatíva, képzeld el, esetleg próbáld ki otthon, milyen érzés:
Szerintem ott fogod érezni.
Én háromszor szültem, és mindig máshogy esett jól.
Az elsőt vízben akartam, de aztán olyan kényelmetlen volt a kádban, hogy kijöttem. :)
A többinél már nem gondolkoztam ezen előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!