Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és még nem szexeltem. (? )
20 éves fiú vagyok, még nem volt egy barátnőm sem.
Ennek az az oka, hogy önbizalom hiányom van egy kicsit, nincsenek barátaim, keveset beszélek. Meg nincs valami jó testalkatom, 187 cm 70 kiló, és a péniszem is kicsit (13/4.5cm) és hereviszerem is van ami látszik, elég ronda:(
Úgy érezem hogy esélyem sincs barátnőre, pedig nagyon szeretnék.
Üdv
Legyszi normálisan válaszoljatok!
Köszi:)
Önbizalomépítő válaszok várása helyett inkább saját magad próbálj meg erre ráerősíteni.
Nem az általad felsorolt paraméterek a probléma, mert mindenkinek más az esete, hanem a felfogásod a probléma...
Ne stresszelj feleslegesen, mert az sokkal nagyobb baj az,mint hogy 13 cm a péniszed. Sok pasinak van 13 centis farka nem te vagy az egyetelen. Egy normális lány aki szeret hidd el nem fog kinevetni hogy nincs 20 centis farkad. A viszered meg egy olyan dolog amin tudsz változtatni, pl úgy h elmész orvoshoz. :)
Senki sem születik tökéletesnek, és a lány sem lesz az, nekem vqan szabálytalanság a fogamban szemüveges vagyok (ami eléggé zavar) magas sem vagyok a 165 centimmel, és a farkam is csak 15 cm körül van. És mégis van egy irigylésre méltó gyönyörű barátnőm aki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!