Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok a párom viszont nem de 5 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Mit tegyek? 26/F
Hát nem szívesen de megfordult már a fejemben :/
ez a baj van amit nem akar beszélni meg nehéz vele nem akar nagyon beszélni a sexről
meg zavarba jön ha olyat csinálunk fél tőle vagy nem is tudom talán nem is azért nem akarja mert rossz vagy nem élvezné hanem zavarba jön
két szék közül a pad alá
tanítsd meg őt is!
Sokan rinyálnak, hogy a csaj nem jól szop, nincsenek perverz vágyai, miért nem szeretne többest vagy a szabadban szexelni.
Ez azért van, mert a lányok nem ennyire nyitottak a szex felé, nem olyan kalandvágyóak és egyedül nem kezdenének ilyenbe, itt a pasin múlik, hogy türelmesen kihozod e belőle a szexistennőt vagy sem (és minden lányban van szexistennő)
Ha nem megy akkor nem a csaj a hibás, a tanárja a rossz.
A legviccesebb akkor szokott lenni, amikor szakítotok és rá fél évre már mindent csinál az új pasijával amit veled nem csinált. A különbség, hogy az új pasi tudta hogyan hozza ki a kisördögöt a csajból.
Elég példának az én kapcsolatom, ahol a 6 éves ex-pasival még lámpa fényben sem akart szexelni és az orált kényszernek tartotta, velem meg hát... mondjuk úgy, hogy néha már én pirulok el 1-1 kívánságán.
Éld ki mással, ha a nőd nem akar szexelni az adott módon.
Itt egy srác, ő pl elég jól leírja, hogy pontosan mi a gond az átlagos kapcsolatokkal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!