Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Perverz vagyok a párom viszont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz vagyok a párom viszont nem de 5 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Mit tegyek? 26/F

Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok. Sajnos szerintem eljut egy idő után az ember erre a vívódásra, hogy a párjával minden jó a hétköznapokban, de a szexben több kell. Vívódás a javából. A türelem meg ugye véges. Nekem sem enged jópár olyan dolgot, amit néha úgy érzem megkapnék más helyen. Ha úgy érzed lehet vele komolyan beszélni, akkor próbáld azt. A kérdésedből is látszik, hogy nem szívesen csalnád.
2017. jan. 4. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát nem szívesen de megfordult már a fejemben :/

ez a baj van amit nem akar beszélni meg nehéz vele nem akar nagyon beszélni a sexről

meg zavarba jön ha olyat csinálunk fél tőle vagy nem is tudom talán nem is azért nem akarja mert rossz vagy nem élvezné hanem zavarba jön

két szék közül a pad alá

2017. jan. 4. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:

tanítsd meg őt is!

Sokan rinyálnak, hogy a csaj nem jól szop, nincsenek perverz vágyai, miért nem szeretne többest vagy a szabadban szexelni.

Ez azért van, mert a lányok nem ennyire nyitottak a szex felé, nem olyan kalandvágyóak és egyedül nem kezdenének ilyenbe, itt a pasin múlik, hogy türelmesen kihozod e belőle a szexistennőt vagy sem (és minden lányban van szexistennő)

Ha nem megy akkor nem a csaj a hibás, a tanárja a rossz.

A legviccesebb akkor szokott lenni, amikor szakítotok és rá fél évre már mindent csinál az új pasijával amit veled nem csinált. A különbség, hogy az új pasi tudta hogyan hozza ki a kisördögöt a csajból.

Elég példának az én kapcsolatom, ahol a 6 éves ex-pasival még lámpa fényben sem akart szexelni és az orált kényszernek tartotta, velem meg hát... mondjuk úgy, hogy néha már én pirulok el 1-1 kívánságán.

2017. jan. 4. 15:38
 4/5 A kérdező kommentje:
kifejtenéd kicsit bővebben hogy mit kéne tennem ? jó lenne egy kis tanács :)
2017. jan. 4. 15:45
 5/5 anonim válasza:

Éld ki mással, ha a nőd nem akar szexelni az adott módon.

Itt egy srác, ő pl elég jól leírja, hogy pontosan mi a gond az átlagos kapcsolatokkal:

[link]

2017. jan. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!