Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a magyarok, hogy az amerikai (USA) nők milyen rondák? Fogadjunk nem is jártak még ott, vagy irigykednek.
Néztem ezeket a prank videókat, és rengeteg szép lány van ott. PL:
Ő a kedvencem (99-es pulcsis):
Most ebben a kérdésben mi az idióta?
#2 XDDDDDD hagyjad, biztos unatkozik
Ezt én is tapasztaltam, jaj az angol nők csúnyák, jaj az amerikaiak csúnyák, dagadtak...
Azt kimentünk Angliába, rengeteg gyönyörű nő, meg a rengeteg magyar trampli nő megtanulhatná tőlük mi a stílus, hogy kell normálisan sminkelni, öltözködni és a szolival nem agyonpirítani magukat stb...
nekem nem tetszenek, átlagban pufik, műk, semmi testtartás, és nem tetszik a modoruk.
Voltam már USAba ötször, több hétre és nem csak NYban.
De ez az átlag, persze, hogy vannak sokkal szebbek az átlagnál, főleg hogy hatalmas ország, de van egy stílusuk ami nem tetszik sok pasinak.
Eddig max férfi humoristákat hallottam élcelődni a amerikai/angol nők külsejét illetően, de ennyi. Napi szinten nem nagy téma a nők között a külföldi nők megjelenése.
Tényleg idióta kérdés...
"Eddig max férfi humoristákat hallottam élcelődni a amerikai/angol nők külsejét illetően"
Akkor nyisd ki a szemed. 2. válaszoló jön az amerikai nők zsírdisznók sztereotípiával. Mellesleg neked vannak egyáltalán ismerőseid, hogy sose hallottad ezt senkitől? Csak tv-ben hallottad? :D
Idióta válasz.
"Kiollóztál pár perc videót"
A youtubeon nem pár perc, hanem több ezer óra prank videó van. Mindegyikben találsz szép nőket. A kedvedért nem linkelném be mindet, ha nem baj. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!