Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apakomplexusos lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusos lányok?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok mennyi a maximum korhatár?
2017. jan. 3. 13:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
42%
Negyven vagyok,nem egy ilyen "kapcsolatom" vilt 18-23éves lányokkal.Érdeklődési kör sosem ugyanaz,de a szex kitűnően működött minden ilyen helyzetben.
2017. márc. 15. 21:08
 22/37 anonim ***** válasza:
92%

Az apakomplexus leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a nő olyan szerepet keres a társában, amilyet ideális esetben egy apa tölt be az életében. Az, hogy valaki vonzónak lát egy érettebb férfit, egyáltalán nem azonos azzal, hogy apakomplexusa van. Jó lenne, ha nem írnánk hülyeségeket!

Idősebb férfiakhoz vonzódtam mindig. A saját korosztályomban is látok helyes srácokat, de ők legfeljebb a szememnek kedvesek, míg az idősebbek már fizikailag is vonzóak. Nem tudom, érthető-e. Korhatár nincs, legfeljebb ha már húzósnak tartom, csak annyi lesz belőle, hogy szín tisztán csak fejben elkönyvelem egy nagyon vonzó férfinek. Nem több.

2017. ápr. 21. 20:41
 23/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem hinném én sem, hogy apakomplexusos lennék, amiért a 40+os férfiakat találom igazán vonzònak, férfiasnak 22 èvesen.
2017. máj. 5. 20:13
 24/37 anonim ***** válasza:
94%

13 éves koromban egy rettentően izgalmas vonatozásban volt részem, ahol a kalauz random elkezdett beszélni arról, hogy mi az az apakomplexus, rengeteg ilyen barátnője volt, stb.

Előtte is sokszor rosszul éreztem magam, hogy az osztálytársaim mindig a nyolcadikos fiúkra nyáladzottak, ezzel szemben pedig én 14-15-16 évesen is mindig az idősebb (a legfiatalab egy 35-nek kinéző 27 éves volt, de inkább a 30felettiek) férfiakat néztem meg és a gyerekes ábrándjaimban sohasem szerepelt korombeli.

17 éves vagyok jelenleg, nem, még nem volt semmilyen kapcsolatom, szóval csak ennyit szerettem volna.

2017. máj. 5. 21:21
 25/37 anonim ***** válasza:
94%

en nem azert vonzodom az idosebb ferfiakhoz mert apa komplexusom van, hanem mert a velem egy koru fiuk egyszeruen unalmasak !

nem tudok veluk egy ertelmes beszelgetest lefolytatni es csak azt erzem, hogy ez a pasi mellettem egy bunko tusko aki jol megakar izelni es ennyi...

mig az idosebb ferfiak meghallgatjak a nyavajam, bôlcs tanacsokkal latnak el... es talan sokkal jobban is tisztelnek, kb a hercegnojuk vagyok, hogy szoba allok veluk ! de nem is tudjak, hogy mennyivel jobban elvezem a tarsasagukat, mint egy ures feju velem egy korunak, akinek nincs karrierje, csak a bulizasbol all az elete.

de nincs olyan sok kor kulomseg, legtobb 17-18 ev volt ...

2017. máj. 6. 03:17
 26/37 anonim ***** válasza:
55%
30
2017. jún. 28. 09:12
 27/37 anonim ***** válasza:
51%

Nem minden pasinál van köze a szexualitáshoz, sem kinézethez, hanem részemről szeretnék még családot, amit egy velem egykorú nő már nem igazán vállal be.

Ezért keresek én is nálam sokkal fiatalabb nőt.

40FF

2017. jún. 28. 10:58
 28/37 anonim ***** válasza:
84%
35...16/l
2017. jún. 28. 14:53
 29/37 anonim ***** válasza:
39%
Most nem tudom hirtelen kinek írjak privit ,bőség zavara.
2017. júl. 11. 11:32
 30/37 anonim ***** válasza:
66%
#29: miért érzed azt, hogy zaklatnod kellene a válaszadókat? Írta valaki, hogy ismerkedne? Nem.
2017. júl. 11. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!