Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
pedig sokkal több 20 éves csaj keresi az idősebb pasikat mint gondolnátok csak ügyesen titkolják előttetek
de a kiszemelt férfit megszerzik igy vagy úgy
volt részem benne jópárszor
38 F
kell nekik is hogy jo szexben részesüljenek nem csak pacsmagolásban
irhattok 20 éves lányok nyugodtan :-o :-D ;-)
2017. jan. 29. 17:58
Én szeretem meztelenül mutogatni magam apunak, akkor annak számítok?17l
2017. febr. 18. 20:08
Hasonlóan vagyok én is, mint a kilences válaszoló, 13 évesen jöttem rá, amikor a Harry Potterből Piton professzorba "voltam szerelmes", aztán a tanáraimba, majd valódi kapcsolataim lettek 40 körüli férfiakkal. A max korkülönbség eddig 32/33 év volt, de az csak csók volt, le "csak" huszonkét évvel idősebbel feküdtem.
Tudom hogy ez nem egészséges, mégis elég gyakori, nekem se volt apám és ez okozza, tudom, tudom, mielőtt még lepontoztok és lehurrogtok.
2017. febr. 18. 20:45
#3-szerintem te vagy sberalt és kicsit kisebbségi érzésben szenvedsz vajon 18 vagy már?
Látal már nőt élőben is?vagy csak álmodban
48F
2017. febr. 28. 16:33
Én egy 37 éves férfi vagyok, de én se éreztem magam elég felnőttnek 30-32 éves korom előtt magam az apaságra. Meg vannak korombeli nők akik 40-45-nek néznek ki, meg vannak akik 25-nek. A 18-20 évesek között is van aki idősebbnek néz ki a koránál. Tehát ha odajönne egy 20-22 éves lány ismerkedési szándékkal, nem biztos, hogy tudnám mennyi idős valójában.
2017. febr. 28. 17:04
Hat en nem erzem magam apakomplexusosnak :D 20 eves lany vagyok, es 7-10ev a max. De szimplan azert , mert nem vonzanak az ecsetfeju fogpiszkalok a vasalt hajjal es a csonadraggal. En csak normalis ferfira vagyom, ami csak a 27-30 eves korosztalyban lehet talalni, akinek a felfogasa es az eletvitele is olyan ami megfelelo ;)
2017. márc. 8. 14:45
Azért van sok apakomplexusos lány mert még a régebbi generáció valamennyire férfias volt. De a maiak nagyja elkényelmesedett Jóska kisasszony.Akik helyett a nőknek kell akarni. Őket kell kiszolgálni.Tisztelet a kivételnek.De elég nehéz sok mai sráchoz vonzódni.Nem a testi hibák miatt. Hanem sokuk nyafkább és kényesebb mint egy tízéves kislány plusz minden mindegy.A gyúrós férfiaknak is ha a divatra is ad úgy néz ki mint egy homár. Nem tudom mi ez az idétlen divat. Rózsaszín kivágott felső hányinger.De az csak egy példa sok kisportolt férfit látok olyan ruhákba hogy az életkedvem is elmegy és a divatot követi. Gyúr meg férfiasít és elrontja az
2017. márc. 8. 19:35
egészet ezzel. De a belső tulajdonságok sokkal rosszabbak a külsőnél. Finnyás kötekedő férfi az inkább legyen lány. Ezek nem férfias tulajdonságok.Tisztelet a kivételnek.De nem sok van. Régi vágású férfias férfiből nagyon kevés van.
2017. márc. 8. 19:37
25 nő vagyok, és 40-es pasik pont jók
2017. márc. 9. 03:15
19 eves vagyok. A maximum korhatar 40nel van.
2017. márc. 15. 20:38
Kapcsolódó kérdések: