Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog? Két barátomnal kivennénk egy lakást, és úgy élnénk hárman, mint egy szerelmespár? Ki tud elégíteni egy nő két férfit hosszútávon is? Van itt olyan lány, akinekbkét élettársa van? 19/l
Volt az az Eva Green film erről a témáról, ezt nézd meg. (Álmodozók asszem a neve)
Pont ugyan ez.
Amúgy szerintem beválhat, ha a két pasi nem féltékeny egymásra, nyitottak vagytok és megy a hármas. Írtad, hogy nincs hármas, de nem tudom elképzelni, hogy a másik pasi az ajtó mögött áll és nem mehet be hozzátok.
Lehet a hármas szerelmeskedés is jó, főleg ha ennyire nyíltak vagytok. (sok csaj félreérti, a hármas szex nem mindig jár anállal, sőt inkább felváltva szexnek mondanám)
#20 A hármas szinte ugyanaz, mint egymás után. Nem muszáj hogy egyszerre dolgozzanak meg. De egy idő után te fogod kérni tőlük. Az egyik elfárad, beáll a másik, aztán csere, neked meg csak változatos.
Az meg szerintem is furán hangzik, hogy "várj pár percet, aztán te jössz". A hármas mindegyikőtöknek jobb, és idővel úgyis lesz olyan, hogy valaki kihagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!