Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Normális?

Figyelt kérdés

Ő 20 éves én 23(L)

Párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Az első alkalom maga volt a menyország de az utobbi 2-3 szeretkezés szinte semmi volt.

pl egy alkalommal rajta ültem s benyögte h ha kezdeni akarok vmit akkor tegyem be a farkát magambak. Csak néztem nagyokat.

aztan volt olyan is hogy ő volt felül de szinte semmit nem tett bele a szexbe olyan mintha benn se lett volna a f...

állandóan csak azt akarja h én legyek felül még pár alkalom nem is lenne gond de állandóan nem. Pózt csak fintorogva akar váltani. De közben nem simogat nem puszizkodunk semmi. Csak fogja a derekam s ennyi....

nála màr az kezdeményezes az ha ad a myakamra egy puszit a kesz....

2017. jan. 1. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

És hányszor nyitottad már ki a szádat azért, hogy elmondd neki, mi a problémád, mit hiányolsz? Ő ilyenkor mit reagált?

A szexről nyíltan kell beszélni.

2017. jan. 1. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő dugni kara, te szeretkezni. Szerintem kb ez a helyzet. Meg nyilván önző lett.
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Hehe:)
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez jó akkor viseld csak el :) ha nem jó tegyél ellene belátásod szerint
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A kerdes hogy ez normalis e? Abszolut nem!! Mond meg neki hogy ez neked igy nem jo. Ha szeret akkor valtoztasson a hozzaallasan. Nojjon fel a feladathoz es ne legyen lusta felizgatni teged!
2017. jan. 1. 21:05
 6/11 RRR ***** válasza:
100%
beszélgessetek,ha nem megy akkor ez ennyi volt
2017. jan. 1. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a p.cs.ba!
2017. jan. 1. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha ez a tapasztalatlanságából fakad, és van türelmed, tanítgasd! Ha viszont elzárkózik, vagy szerinte ennyiből áll a szex, még mindig eldönrheted, hogy vele maradsz-e, vagy sem.
2017. jan. 1. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
"puszizkodunk".. kiégtem. :D
2017. jan. 1. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Mekkora tőgyarc lehet a srác. Jézus Máriám.
2017. jan. 1. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!