Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Normális?
Ő 20 éves én 23(L)
Párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Az első alkalom maga volt a menyország de az utobbi 2-3 szeretkezés szinte semmi volt.
pl egy alkalommal rajta ültem s benyögte h ha kezdeni akarok vmit akkor tegyem be a farkát magambak. Csak néztem nagyokat.
aztan volt olyan is hogy ő volt felül de szinte semmit nem tett bele a szexbe olyan mintha benn se lett volna a f...
állandóan csak azt akarja h én legyek felül még pár alkalom nem is lenne gond de állandóan nem. Pózt csak fintorogva akar váltani. De közben nem simogat nem puszizkodunk semmi. Csak fogja a derekam s ennyi....
nála màr az kezdeményezes az ha ad a myakamra egy puszit a kesz....
És hányszor nyitottad már ki a szádat azért, hogy elmondd neki, mi a problémád, mit hiányolsz? Ő ilyenkor mit reagált?
A szexről nyíltan kell beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!