Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell lovaglópózban szexelni?
Szeretnék kicsit aktívabb lenni az ágyban, de egyszerűen nem megy a lovaglás :(
A fő probléma, hogy elkezd "pukizni" az a rész, ahol a puncim odaér és ez megöli a hangulatot.
A másik, hogy csak úgy tudok, hogy az egyik lábam guggoló pózban van, a másikkal pedig térdelek, mert máshogy rossz a szög, de folyton begörcsöl a lábam.
Nem tudom, mit csinálok rosszul :(
Tudtok esetleg a lovaglón kívül olyan pózokat, ahol a lány az aktív?
De édi. :D
Figyi leírom férfiként, nekem hogy esne jól, ha lovagolnál.
Alaposan tekergeted a csípődet, néha gyengédebbet, kövi pillanatban jó erőset, határozottan tekered, hogy kihegyezd alaposan a répámat. Ne csak előre és hátra csiszmatold magad a farkan, hanem le és fel is mozogj, ezt leginkább akkor tudod megcsinálni, ha felguggolsz, kapaszkodsz a vállaimba és mehet a csattogós lovaglás. Persze ekkor én, mint férfi rámarkolok alulról a popsira, segítem tartani és motiválás gyanánt jó csattogósan rá is csapok olykor. A legjobb, amikor játszol guggolva a farkammal, épp csak a makk hegyébe ülsz bele és így körkörözöl rajta pár másodpercig, majd kegyelemdöfésül tövig belecsücsülsz és kezded a tekergetést alaposan.
Egyáltalán nem illúzióromboló a puncipuki.
Javaslom az Amazon-pózt, ott is a lány az aktív, nekem személyes kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!