Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem kívánják úgy a szexet, mint a férfiak?
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 08:55
11/20 anonim válasza:
Általánosítasz.
Nagyon sok nő szereti a szexet, legalább annyira, mint a férfi. Sőt, egyes nők jobban.
Nekem világ életemben nagyobb igényeim voltak mennyiség terén, mint a pasiknak, akikkel együtt voltam.:)
És már fiatal sem vagyok, mégis napi szinten tudnám csinálni, pedig hosszú évek óta tartó párkapcsolatban élek és gyerekem is van, mégis...szóval erről ennyit.:)
12/20 anonim válasza:
Azok a nők akik szeretik, le vannak rbancozva, és mivel egyes pasik szerint minden nő rbanc úgy tűnik, mi nők is kívánjuk a szexet.
13/20 anonim válasza:
Idegenekkel nyilván nem! De ha van párom, Vele! Nagyon is tudom kívánni..!
14/20 anonim válasza:
Elárulom neked,hogy engem pont az ellenkezője érdekelne.Nem egy nem két barátnőm van aki panaszkodik hogy a pasijuk keveset szexel velük.Nekem is pl napi-kétnapi igényem lenne,de a férjem másfél hónapig is elvan akár.Nem nem csal meg...mindig ilyen volt...
15/20 anonim válasza:
Mi mindennap szeretkezünk,mert mindketten kívánjuk :)
16/20 anonim válasza:
Kívánjuk, csak sokszor nincs megfelelő férfi, aki ha nem is olyan jó az ágyban, ha szereted akkor is el tud juttatni a csúcsra.
17/20 A kérdező kommentje:
Na nézzük akkor, hogy a nők mire gondolnak a leggyakrabban: vásárlás.
A férfiak?
Szex, evés (kaja), és az alvás (pihenés).
2017. jan. 1. 22:23
18/20 anonim válasza:
öööö....rühellek vásárolni. Mire gondolok a leggyakrabban? 1. szerelem/szex 2. edzés/kaja
19/20 anonim válasza:
mert nem ösztönlények. (az "állat" szót azért nem írom, mert az állatokat tisztelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!