Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miben más prostival a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben más prostival a szex, mint a barátnőddel?

Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Nagyobb az esélye, hogy herpeszes leszel, mondjuk..
2016. dec. 31. 22:08
 2/7 A kérdező kommentje:
18L
2016. dec. 31. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Kedves első! Voltam már pár prostival, soha, ismétlem SOHA nem kaptam el semmit tőlük, pedig volt akit még ki is nyaltam. Viszont volt olyan barátnőm, akitől rendszeresen elkaptam valamilyen gombás fertőzést. 1 hétig égett és viszketett a farkam, pedig csak egymással szexeltünk. (nem tőlem kapta el, mert csak ezzel a lánnyal fordult elő, és miután szétmentünk, nem jött elő többet). Szóval ha nem valami útszéli putrishoz mész, hanem valami igényes 20 éves, lakáson dolgozó egyetemista csajhoz, nem lesz semmi bajod.

Kérdező!

Sok mindenben. Ha prostihoz mész, olyan mintha bemennél egy boltba, és kiválasztanád a neked legjobban tetsző árut. Olyan lánnyal dugsz, amilyennel csak akarsz. Egy barátnőt meg kell hódítani, és nem biztos hogy sikerült azt a lányt akit nagyon megszeretnél. A prostival olyan mint egy egyéjszakás, de attól sokkal rövidebb, és tudod hogy csak üzlet. Éppen emiatt megkaphatsz bármit. Egy barátnővel ez nem így van, ott csak azt kapsz meg amit ő is szeretne. Viszont egy prostival is lehet a szex érzelmileg olyan, hogy 1 hétig mosolyogsz tőle. Voltam egyszer egy 18 éves lánnyal, akivel kölcsönösen nagyon tetszettünk egymásnak. Annyira, hogy azt kérte beszélgessünk kicsit mert baromira zavarban van. Nem szokott hozzá hogy olyan fiatal pasi vendége legyen, aki neki is tetszik. 1 órára mentem, 2 lett belőle. 1 órát összebújva beszélgettünk, simogattam, hozzám bújt. Jobban élveztem mint magát a szexet. Lehet ilyen is, de lehet olyan is hogy látod az arcán hogy alig várja hogy vége legyen, és közben az óráját nézi. Ilyen is van... 27F

2016. dec. 31. 22:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.szépen! BUÉK ❤❤❤
2016. dec. 31. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Peeersze, buzdítsuk csak arra hogy k-urvázzon.. :D Tök igazad van hármas.. megérett a világ a pusztulásra :D
2016. dec. 31. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Nem buzdítottam, csak leírtam a tapasztalataimat. Nagyon sok dolog nem olyan, vagy nem úgy működik, ahogy azt a többségi, - jellemzően prűd és szűk-látókörű - társadalom gondolja. Ilyenek a prostik is.
2016. dec. 31. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

3-assal csak egyetértek, én is prostizok, lakásoshoz megyek,semmit nem kaptam el,de egy normális hétköznapi csaj már okozott meglepetést.. és amúgy a legfőbb lényeg hogy olyannyira más úgy dugni,hogy semmi érzelem nem vezérel,és ezt jó tudni hogy ez üzlet,sokan beleszeretnek a prostiba,mert profin tolják hogy milyen jó vagy stb, igaz én kaptam már ingyen menetet,mert jó fej vagyok,fiatal,ápolt és jó képű,mert a többség aki prostihoz jár,ocsmány ápolatlan és tisztességtelen a nőkkel szemben,neki csak ez jutott.

És aki szerint ez buzdítás akkor tegyük hozzá hogy némelyik lakáson dolgozó igényesebb,mint a buliban tekergő tini!

búék 19/F

2017. jan. 1. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!