Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány exének nagyobb a farka, mit kéne tennem?
És ha kisebb? Legyél vele jobb az ágyban, ennyi a dolgod. Ha meg azt hiszed hogy ez csakis a méreted függvénye, akkor elég ügyetlen vagy még.
Szerintem a hossz*vastagság*technika*idő*odaadás.
Ha ebből egy is 0, vagy a közeli, akkor nem lehet valaki jó az ágyban.
Önmagában nem kéne, hogy problémát jelentsen az, hogy az exe farka nagyobb volt. A hüvely rugalmas, ahogy kitágul az együttlétekre, úgy össze is szűkül utána. Tévhit, hogy a nagy faroktól kitágul a hüvely és utána a kisebbet már nem érzi, és mindig nagyobbra fog vágyni a csaj. Nekem is volt már nagyobb farkú barátom, mint a jelenlegi, mégis vele a legjobb a szex. Nem a méretén múlik...
Itt inkább az a probléma, hogy a csaj simán közölte veled, hogy a volt barátjának sokkal nagyobb, pontosan mekkora farka volt. Ez nagyon gáz, szerintem rengeteget elárul a lányról, és számomra nagyon nem szimpatikus. Bele sem gondolt, mennyire a lelkedbe gázolhatott ezzel. Ráadásul látszik rajta, hogy felszínes. Elképzelhető, hogy az egész kapcsolatotok a korábbi tapasztalataihoz való hasonlítgatásról fog szólni. Én a helyedben elgondolkoznék ezen.
Nagy összegben fogadnék rá, hogy csak az exe szerint volt 20 centi, de lehet kb. 17.
Mindenkinek 20, mint egy bűvös szám, érdekes nem? Senkinek nem 18, 19, 21.5 pont az a 20-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!