Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha levetkőzik előttetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha levetkőzik előttetek egy lány mi az ami miatt úgy gondoljátok hogy már nem is kell vagy többször nem kellene egy menetnél?

Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 02:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Ha farka van, illetve ha szőrös a melle, büdös a puncija, szóval igénytelen. Mást nem tudok elképzelni, amit ne látnék rajta felöltözve is.
2016. dec. 31. 09:34
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Mi az hogy szőrös a melle?:O mire gondol, aki ezt írj, nem tudom elképzelni lányoknál ez mit takar....
2016. dec. 31. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az asszony megtudná
2016. dec. 31. 11:39
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
#12 Volt már dolgom ilyen lánnyal, konkrétan hemzsegtek a szőrszálak a mellén. Ne egy David Hasselhoffot képzelj el azért, de volt szőr rendesen. Nem ritka, hogy egy lánynak szőrösödik a melle, de akiben egy csepp igényesség van, az leszedi, legalább mielőtt a pasijával találkozik.
2016. dec. 31. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:
42%

12

A mellén a bimbójából állnak ki szőrszálak, amik rendesen látszanak is közelről. Nincs borotválva vagy kiszedve, egyszerűen csak ott van.

Tehát most a mellnek a bimbóudvaráról van szó, a "piros" részről

2016. dec. 31. 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen. Ha megismerek egy lányt, látom ruhában is a lényeget. Látom túlsúlyos-e vagy nem. Ha pedig nem olyan alkat amilyen nekem tetszik, akkor nem is ismerkedek vele. Tehát mire eljutunk a vetkőzésig, nagy meglepetés nem érhet.

Ha meg mondjuk szőrös intim részeken, de nekem csupaszon tetszik, megbeszélhető az, hogy gyantáztasson.

2016. dec. 31. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:
2 esetben, ha ápolatlan vagy ha mást találok a lábai között, mint amire számítok.
2016. dec. 31. 15:39
 18/19 vakondka ***** válasza:
69%
Ha lóg a melle, vagy csúnya a melle formája, vagy nem tiszta
2016. dec. 31. 16:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt olvastam, hogy a mellein található műtéti heg miatt már nem is kell a lány bármennyire is lehet az szép? Nem csak plasztikai műtét miatt lehet heg a melleken, hanem pl. egészségügyi gondok miatt kellett operálni, én ezért nem hagynám ott a lányt, meg egy pár szőrszál miatt sem ami kikandikálhat a bimbóudvarában. legfeljebb együtt szednénk ki :D Ezektől sokkal durvábbnak kell lennie a látványnak mondjuk ha tényleg pénisze van odalent vagy valamilyen nagyon csúnya és feltűnő bőrkiütések vannak a testén, de ha ezt is megbeszéljük előtte (a bőrbetegségét) és nem ér váratlanul a dolog felőlem az is ok. :D
2016. dec. 31. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!