Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem izgultatok amikor először mentetek nőgyógyászhoz?
Még nem voltam és nem tudom mire számítsak.
Tapogatni fog az orvos?
Hogyan lehet ezt a szitut megfelelően kezelni?
Elég szégyenlős is vagyok...
Komoly válaszokat kérek! L
7. vagyok megint
Azért, mert egy orvos kívül-belül ismeri az emberek testét.
Tudod én cukrásznak tanultam. És ha ránézek egy krémesre, akkor azt látom, hogy azt valakinek keverni kellett, elsimítani, feldarabolni. Ha egy kakaós csigát, akkor azt, mennyire volt szorgalmas a leveles tészta hajtogatásban aki csinálta.Nem azt, amit egyébként mások, hogy jaj de gusztusos, úgy beleharapnék.
Aki napi 8 esetleg 12 órában puncikat néz, és belenyúl, belenéz, az is így van a puncival.
Ő gombát lát, húgyúti fertőzéseket, terhességet, stb.
Nem arról szól az élete, hogy jaj de guszta ez a csaj, most jól megtaperolom.
Hanem arról hogy meg kell tennem ezt, hiszen ezért kapom a fizetésemet.
Persze te nőként biztos másként éled meg, amikor egy idegen hozzád nyúl nemsokára, de ez a női léttel együtt jár, már ha egészséges akarsz maradni/lenni.
Szóval ne aggódj ilyeneken.
A kedvesség, hát bunkó nem lehet ne aggódj. A nemtörődömséget nem tudom garantálni, lehet nem fogja érdekelni, mennyire vagy zavarban.
H érdekel mesélhetek privát a férfigyógyásznál tapasztaltakról... De ide nem írnám le ha ne baj.
8. én is imádom. Vagány kiscsaj, pedig alig ismerem, de ez látszik.
Igen, ezt értem, de biztos van valami indíttatás, hogy egy férfiból miért pont nőgyógyász lesz...
Lehetne gasztroenterológus, fül-orr-gégész vagy szemész, hisz az is az emberi testtel kapcsolatos, neki mégis valamiért a punci a szimpi.
Nagyon cseles! :)
ma 17:41
Talán a pénz miatt... Sokan vállalnak be nőket rendelès után és amíg az emberek èlnek némi èletet addig lesz beteg punci is... Ugyanaz mint a maszek fogorvos... Keres egy kis pénzt rendelès alatt és itthon van neki komplett rendelője ahol délután dolgozik és 10 év alatt háza terepjáròja és nyaralója van Horvátban... Hatalmas pénzek vannak benne mert egy nőnek minden pénzt megér hogy egészséges legyen odalent :)
A másik verzió meg a kihívás... Sokkal nehezebb úgymond kitapogatni a bajt mint amikor rádnèznek a traumatologián és azt mondják hogy "igen... Határozottan úgy tűnik hogy átszaladt a mellkasán a kormányoszlop" szóval lehet ez az orvoslás egyik nehezebb ága és aki ezt meglèpi az magának igazolja hogy pro doki :) talán...
Mert a.legjobban fizetett orvosok a nogyogyaszok ...
Gondolkodj egy nap ha van teszem azt ketszulese az mindjart 100-200e forint zsebbe
Na ezert siman bevalaljak a napi 40 punci taperolast ...
De mint irtak rohadtul nem azt nezeik h kivanatos e hanem h megfelel e muszikilag arra amire valo
Am en eslo alkalommal.attol feltem h anyam majd be akar jonni velem :-D bejott 2 percre ra kivagta a doki h most akkor ki os a paciens :-D
Azota is hozza jarok
De vannak elkötelezettek is, meg olyanok is, akik lassan bwlefásultak, s aztán a pénzre mentek, meg olyanok is, akik eleve a pénzt látták benne.
Én a fiatal kívánatos puncikkal szemben mégfelvetném azt is, hogy lehet hogy jól esik ránéznie egy ilyenre, aki egészségesen, tablettát feliratni megy, vagy egy rutin éves vizsgálatra, de ott vannak a nemi beteg, szemőlcsös, gennyesen váladékozók, s persze a nagyik is, ha adnak az egészségűkre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!