Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti nem izgultatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem izgultatok amikor először mentetek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Még nem voltam és nem tudom mire számítsak.

Tapogatni fog az orvos?

Hogyan lehet ezt a szitut megfelelően kezelni?

Elég szégyenlős is vagyok...

Komoly válaszokat kérek! L

2016. dec. 30. 16:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem lesz gáz gyorsan vége lesz, és már sokszor látott olyat szóval nyugi, gondolj valami másra számolj vagy énekelj magadban és rögtön kész is.
2016. dec. 30. 16:56
 2/20 anonim ***** válasza:
En a mai napig izgulok elotte,pedig mar sokszor voltam. Esetleg amit ajanlani tudok,hogy olyan felsot vegyel fel ami hosszabbitott fazon,igy picit takar es nem lesz kellemetlen annyira elsetalni ugy az oltozotol a vizsgaloagyig.
2016. dec. 30. 17:03
 3/20 A kérdező kommentje:

Alulról félmeztelenül kell az öltözőtől elsétálni?

Tök jó! Megfogdos és még meztelenül mászkálok előtte mint egy rossz qrva...

2016. dec. 30. 17:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Alulról meztelennek kell lenned, értelemszerűen. Csak a szükséges kérdéseket teszi fel: váltigatod-e a partnereket, vagy eggyel vagy, hogyan védekezel, mi a panaszod. Fel kell feküdnöd a vizsgálóasztalra, ami elsőre elég bizarrul néz ki. Egy rövid asztal, két kengyellel, ami magasan van, amibe be kell dugnod a lábad, elég nagy terpeszben. A doki egy eszközt rak beléd, amin keresztül jól látja a méhszájad. Ez nem fáj, de nem is kellemes. Egy pálcikával kenetet vesz a méhszájadról.

Napi 40 puncit lát kb.Plusz semmi szexuális nincs benne. Ha nagyon szégyenlős vagy, vannak nőnemű nőgyógyászok is.

2016. dec. 30. 17:06
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam tőle jobban, hogy 40 puncit lát egy nap, mert nekem meg ő az első idegen aki megfogdos...

Van aki bunkó szokott lenni?

2016. dec. 30. 17:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem fogdos. Csak olyan mozdulatokat végez, ami a vizsgálatokhoz feltétlen szükséges.
2016. dec. 30. 17:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Látom még nem volt se barátod , se semmi...

Mindegy, próbálok nagyon leíró lenni:

Az orvos dolga, hogy kivizsgálja hogy mi a beteg baja. A beteg, vagyis inkább páciens dolga, hogy engedje magát megvizsgálni úgy ahogy kell, hogy kiderüljön van-e gond és ha van akkor mi.

Ha te olyan orvoshoz mész, akinek a puncidat kell megnéznie kívül-belül, akkor az nem úgy néz rá, mint valami, amit megdugna.

Hanem úgy, mint egy szervrendszere, amit ki kell vizsgálni.

Ha hozzád ér, beléd nyúl, bármit csinál, nem azért teszi, hogy te, vagy ő szexuális izgalomba kerüljön.

Hanem hogy lássa és érezze hol a gond.

Attól függetlenül, hogy egy intim terület, vagy sem.

Gondolhatod hogy napi 40 puncit lát legalább.

Ebből több mint a fele vagy beteg és csúnyán néz ki miatta, vagy öreg és ráncos, de akkor is meg kell fogni.

2016. dec. 30. 17:13
 8/20 anonim ***** válasza:

Hát én imádom a kérdezőt :) a stilusod nagyon jó

Amúgy meg ne pánikolj, nem nőként nem kvakènt tekint rád hanem csak egy tárgykènt mint amikor kiniytod otthon a hűtő ajtaját gondolj életed legrosszabb èlmènyère és akkor észre sem veszed hogy mit csinál

2016. dec. 30. 17:17
 9/20 A kérdező kommentje:

7-es értem.

Nem örülök a helyzetnek, de majd feldolgozom.

De ha bunkó lesz akkor otthagyom, remélem nem kell ráborítanom az asztalát.

Eleve miért tanulhatják ezt a szakmát férfiak? Miért van több férfi nőgyógyász mint nő?

Nem provokációból kérdezem...

2016. dec. 30. 17:18
 10/20 anonim ***** válasza:
Mert nagyon sok a "mellékes". Mivel a páciensek többsége szégyenlős, eleve ad egy borítékot. Szülésnél meg sokan fix árral dolgoznak.
2016. dec. 30. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!