Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon aszexualitás? Hogyan lehet kezelni? (Nem biztos, hogy megfelelő a témakör)
Nyílván nem mondanám, ha nem tudnám.
De más nőkre meg ránézni sem tudok, mert mikor jobban megismerem őket magamra haragszom meg, hogy ilyenekkel szóba álltam. Lehet másokkal el se jutnék odáig, hogy lefeküdjünk, mert elmenne a kedvem tőlük.
"A nihilizmus egy olyan filozófiai felfogás, eszmerendszer, amely a társadalmi értékeket és normákat, minden elvet, szabályt, erkölcsi követelményt, törvényt tagad, mivel mindenféle értelem, értelmezés vagy értékelés hiábavaló. A cselekvés hiábavalóságát, a lét teljes értelmetlenségét, az emberi haladás hiányát hirdeti." (Wikipédia első fejezet)
Azért kèrdeztem rá hogy tudod e mit jelent mert hülyeséget írtál. Attól még hogy neked egy eröltetett megjátszott istenkomplexusod van, nem leszel nihilista, szóval szeretnèm megkèrdezni hogy tudod e mit jelent a nárcisztikus?
Köszönöm a kielégítő választ...tényleg sokat segítettél a kérdésemen. De nem kell wikipédiát másolgatnod. Röviden a nihilizmus az amikor a társadalmi morálokban, az elvebent/törvényeben, és az élet értelmében sem hiszel.
A nárcizmus pedig az egocentrikusság, felsőbbrendűség érzet.
Most hogy válaszoltam a te kèrdésedre, fordítva is megtörténhetne és nem bizonyítgatásokat kérni.
Nem. Az előző válaszoló a király!
Ne erőltesd a sok idegen szót, kicsit szánalmas feeling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!