Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ítélik el ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el ha egy nő prostiként dolgozik?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 30 éves. Nem sikerült jó munkát találnia amiből meg tudna élni. A testvére is beteg,a szüleinek is vannak anyagi problémái. Dolgozik,de mellette prosti is. Amúgy intelligens nő munkának fogja fel. Kicsit álszentnek tartom aki a prostikat lejárja,hiszen igény van rájuk. Másrészt meg sok olyan nő van aki ingyen egyéjszakás kalandokba bocsátkozik az sem erkölcsösebb a közerkölcs szerint. Ti mit gondoltok erről?
2016. dec. 29. 12:41
 1/7 anonim válasza:
A nő szexpiaci értékét rontja,ha minél több férfinak adja oda magát.Ennyire egyszerű.
2016. dec. 29. 13:09
 2/7 icu75 ***** válasza:

Nézd megpróbálok rávilágítani az én véleményem szerinti miértre:

A szex a szeretet fizikai megnyilvánulása lelki tartalommal vagy anélkül. Ideális esetben lelki tartalommal,azt komoly kapcsolatnak,vagy barátság extrákkal kapcsolatnak hívják.

A lelki tartalom nélküli színtiszta testi vágy pedig kaland vagy szexkapcsolat néven futhat.

Ha a szeretetet pénzért adják elveszti az értékét.

Nemcsak a prostik vannak ezért megvetve,hanem az "aranyásó nők" is, szerintem jogosan.

Ergo számomra egy egyéjszakás kaland anyagi vonatkozás nélkül,két szabad ember között,egymás örömére egyáltalán nem erkölcstelen.

Remélem értelmezhető voltam.....

2016. dec. 29. 13:24
 3/7 anonim válasza:
#2: Ha az egyik fel szereti a penzt, a masik pedig szeretne egy not dugni, az teljes mertekben a szeretet megnyilvanulasa, nem ertem hol itt a problema. Ha valaki ad nekem penzt azt szeretni fogom es annak adok penzt akit szeretek.
2016. dec. 29. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én aztán nem ítélem el őket, sőt! :) Legalább felvállalják,hogy ők pénzért adnak "szeretetet", míg mások kikérik maguknak ők nem ribik, csak összefekszenek pénzes vénemberekkel, akik korban valahol a 70 és a halál között vannak, van aki nap mint nap nyitott szájjal térdepel a főnöke előtt több fizetés, vagy jobb beosztás reményében, de isten ments, hogy valakibegy rossz szót merjen rájuk szólni. Nincs semmi lenézendő a prostikba, én legalábbis nem nézem le őket, van amelyikkel el is lehet egész jól beszélgetni.
2016. dec. 29. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nök részéröl irigység és a konkurenciátol valo félelem. Férfiak részéröl leginkább irigység, hogy nem ök dughatják ingyért, no meg savanyu a szölö. Persze szövegben ezeket be nem vallanák inkább hadoválnak erkölcsröl, meg fujjognak.
2016. dec. 29. 17:14
 6/7 icu75 ***** válasza:

Persze leginkább azok a férfiak nem ítélik el akik járnak hozzájuk,gyártanak ilyen fentebb olvasható önigazoló ideológiákat hogy tisztának érezzék magukat.

Érdekes csak addig van tolerancia amíg nem az anyjuk/lányuk űzi e-mesterséget. Az már ugye szégyenletes lenne!

2016. dec. 29. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:

"Érdekes csak addig van tolerancia amíg nem az anyjuk/lányuk űzi e-mesterséget. Az már ugye szégyenletes lenne!"

Én a vécés nénikkel szemben is roppant toleráns vagyok, de borzasztóan zavarna, ha az anyámnak vagy a lányomnak más emberek szarát kellene takarítgatni havi 65 ezer forintért.

2016. dec. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!