Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fogadhato el ha valaki prostikent dolgozik?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki nem talal munkahelyet a csaladja szegeny, rossz kornyeken lakik. Van olyan ferfi aki el tudja ilyen multtal fogadni vagy jobb ha nem beszel rola?2014. aug. 4. 14:57
1/7 anonim válasza:
Ez nem olyan dolog, ami ne tartozna a leendő párjára...! Tehát beszélj róla még azelőtt, mielőtt komolyabbra fordulna a kapcsolat! Még az első együttlét vagy csók előtt...! Ha utána beszélsz, vagy derül ki, akkor már késő lesz!
2/7 anonim válasza:
K___vából lesz a legjobb feleség. Szerintem az rosszabb ha nem mondja el és utólag derül majd ki... Én el tudnám fogadni, de már van családom, nem keresek párt.
3/7 anonim válasza:
Attól is függ hogy útszéli,vagy lakás prosti?
4/7 Barbixo válasza:
Biztos van olyan, aki nem szaladna el előle, de jobb tiszta lappal kezdeni a dolgot. Jobb lenne ezzel kezdeni a beszélgetést. Viszont akármennyire is nehéz munkát találni, akármennyire is szegény valaki, egy ilyen 'élet' nem megoldás! Rám szakadhatna az ég, akkor sem árulnám a testem. Gondolj csak bele, ennyi erővel, mennyi ember állhatna ki az út szélére, csakazért, mert nincs munkahelye. Ez nem elég nyomós érv..
5/7 anonim válasza:
Inkább azok a férfiak szánalmasak akik fizetnek ezért, ha nem lenne egy sem, akkor ilyen szakma sem lenne.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális munka, nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki ebből él.
7/7 anonim válasza:
Vannak ennél elfogadhatatlanabb dolgok is.
Mondja el a kapcsolat elején, mert előbb-utóbb úgy is kikívánkozik majd belőle, hogy beszéljen róla.
És nehogy emiatt hagyja ott a fiatalember sok boldog együtt töltött nap után.
Két dolog, amit sehogy nem bírok elfogadni ilyen esetben:
- Ha valaki egy családtaggal kerül szexuális kapcsolatba.
- Ha olyan férfival is csinálja, aki a szüleinél is idősebb.
Ám, ha van egy férfi a láthatáron, akit szeret, akkor tőle kell kérdezni, mi a véleménye az "olyan" lányokról. És csak reménykedni, hogyha azt mondja nem zavarja a múltad, az tényleg úgy van.
Vagy rosszabb esetben titokban kell tartani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!