Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasinak bejön a durva kemény szex?
Jobban bejön a kemény, ha a lány is vevő rá. De időnkét kell érzéki is a lelke ápolására.
Akár egy aktuson belül is váltogatjuk. Szelíden indul azután bekeményítünk.
Egy pózban szeretem csak, mikor cumiznak. Pl. 69ben alul vagyok és szó szerint megerőszakolva fogazva még elélvezés után is folytatja a csaj, hogy még másnap és érezzem a farkamon!
Gyengéd sokkal jobb, de ez az egy a kivétel, valahogy jól esik alatta feküdni mikor teljesen kicsinálja a farkam.
Csak a csajok többsége nem akarja folytatni elélvezés után meg fogazni se akar :( Tiszta papucs tudok lenni ha épp találok olyan csajt aki az ágyban a szopásnál nagyon durva és vad. Volt párom nem egyszer úgy kicsavart, hogy 2-3napig a fitymát is nehéz volt hátrahuzni vécézéskor :D :D Mit nem adnék egy ilyen nő ért!
#4 ez érdekes.
én 20 éves korom körül inkább vágytam a kényseztetésre, szeretgetésre, mint később. 35-40 körül már inkább a keményebb szex vonz. 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!