Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetne olyan barátnőm aki szívesen popón dugna felcsatolhatóval?
Figyelt kérdés
Akinek perverz barátnője van az hol talált rá?
Gondolok arra hogy például szívesen harapdál vagy fojtogat és kedvére van ha seggbe dughat.
2016. dec. 27. 23:17
1/6 anonim válasza:
Valamelyik bdsm tagságban talán.
2/6 anonim válasza:
Több ilyen lány van, mint gondolnád.
3/6 anonim válasza:
Én simán belemennék ha viszonozznák:D
4/6 anonim válasza:
Barátommal mindig a "seggbekuki"-val fenyegetjük egymást, mivel tudja, hogy nem szeretem az anált és én is tudom, hogy ő se szeretné, ha én tudnék fel neki valamit. :P
Szóval én kipróbálnám rajta, de akkor ő is rossz lyukba tenné, azt pedig nem szeretném. :D
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, de én is örülnék egy ilyen barátnőnek
23F
6/6 anonim válasza:
Én kipróbálnám de akivel próbálnám nem megy bele :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!