Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Milyen a koromhoz képest?
Sziasztok, 20 éves vagyok. Előre szeretném tisztázni, hogy nem önfényezésből írom le ezeket. Csupán kíváncsi vagyok. Eddig 3 nővel feküdtem le. Egy 40 évessel pedig csak pettingeltünk. 15 évesen volt, egy 3 hónapos kapcsolatom ahol, csak tapizás volt. Kicsit több mint, 15 éves voltam mikkor elvesztettem a szüzességemet, egy 19 éves nővel. Neki, én voltam a 9. akivel lefeküdt. 8 hónapig lehetünk nagyjából együtt. Kicsit több mint, 17 éves voltam mikkor megismertem egy 26 éves nőt. Neki én voltam az első. Jelenleg 3 éve vagyunk együtt. Az elején mikkor még csak barátkozunk, mármint kicsit több volt mint barátság. Akkor mellette voltam még 2 nővel. Az egyik 25 éves volt, a másik pedig 40 de vele csak pettingeltünk.
Ezenkívül volt még 2 hármasban részem. Én haver és a fent említett 25 éves nő. A másiknál pedig szintén, ugyan az a 25 éves nő volt, meg a jelenlegi barátnőm.
Jó neked, hogy így számon tartod a csajokat...
De nekem úgy tűnik, hogy inkább csak arra mész, minél több legyen, és nem arra hogy minél jobb minőségű kapcsolataid legyenek.
Teszem azt van akinek ennyi idősen a 2. csajuknál tartanak.
Viszont azt a 2 csajt kívül-belül ismerik, szeretve voltak és vannak. Az érzés pedig viszonzott.
Ebből te mit is tudsz felmutatni?
Egy aszociális csajt, aki 20 felett vesztette el a szüzességét egy 17 évessel? Micsoda minőség...Nem azt mondod hogy szerelmed van, hanem egy nő...
Nem értem, mi a gond. Ez kb tök átlag a korodra viszonyítva.
Örülj a párodnak, s becsüld meg. Mi kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!