Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először oráloz lány titeket megkérdezitek elmehettek-e a szájába?
Engem teljesen meglepetésként ért, mikor a srác egyszer csak elment a számba. Tudni illik én nem kifejezetten szeretem... Ha valakinek nagyon fontos olykor-olykor belefér de ha tehetem elkerülöm... Először voltam a fiúval, azt hittem az a minimum hogy megkérdezi... Vagy ennyire alapnak számít?
22/L
Nekem is bele szoktak élvezni de én kimondottan nagyon szeretem. Lenyelni sincs vele bajom :)
17/L
Szeretem az állatokat..Hűha..
Amúgy most nincs baratom
"Ha valakinek nagyon fontos olykor-olykor belefér de ha tehetem elkerülöm... Először voltam a fiúval, azt hittem az a minimum"
Ha néha belefér, akkor hogy volt az első eset?
9 ne legyél már ennyire homály.... értelmezd a kérdést mielőtt osztod az eszet ;)
aki szájba dugta azzal volt először... előtte már volt mással...
kérdsére a válasz én is volt, hogy rákérdeztem mehete? volt aki közben szólt, hogy engedjem tele a száját! meg olyan is aki előtte szólt, hogy ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!