Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van akinek nagy és kemény a melle?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen érzés ez nektek? Vesztek fel rá melltartót is hogy ne fázzanak?2016. dec. 26. 20:46
21/49 anonim válasza:
nekem picike, én rosszul jártam:DD viszont kemények:)
melltartót nem hordok
22/49 anonim válasza:
Nekem kicsik és lógósak a melleim, de a nagy mellek se fognak jobban fájni, mint az enyémek, nincs különbség...17l
23/49 anonim válasza:
Kemény a szilikontól lesz, drágám.
Ha én lennék Az Isten akkor minden férfinak 20+ farkat adnék mert az az igazi, férfias méret. Pluszba, hogy ne legyen egyik se gyorslövetű. Az alatt csak csökevény, csemegeubik vannak. Remélem nem haragudtok meg de nekem az tetszik. :*
24/49 anonim válasza:
Nekem nagy és puha és pont ezt imádja benne a barátom. :) Nagy és kemény szerintem is a szilikontól lesz, vagy ha valakit szuper jó génekkel áldott meg a sors, de ez ritka. Persze attól is függ, hogy milyen méretekről beszélünk, van aki szerint ugye már a C/D nagynak számít. :)
25/49 anonim válasza:
szerintem a nagy soha nem lesz kemény! a kicsi keményebb nyilván, de kinek mi számít nagynak.
az enyém lógós, nyilván a súlya húzza le, tehát lóg, de nagy 90G. de hát ilyen ez, minden nem lehet tökéletes... :D
27/49 A kérdező kommentje:
De szülés után kemények lesznek nem?
2017. márc. 9. 14:56
28/49 anonim válasza:
Ez hülyeség. :D Szüles utan nem lesz kemenyebb.
29/49 anonim válasza:
egyébként amit a fázásról írtál nem olyan hülyeség ám, nekem az fázik legelőször. feszít mintha szét akarna durrani
30/49 A kérdező kommentje:
Ugye ugye mégiscsak fáznak😊
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Sok válasz nagyon helytálló. Viszont azt hittem szülés után a bekeményednek a tejtől
2017. márc. 9. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!