Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha választhatnátok, akkor melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Szóval adott 4 péniszméret és, ha választanotok kellene, melyik lenne az? (Lehet többet is.)
1. 12 cm hosszú/3,5 cm vastag
2. 16 cm hosszú/4 cm vastag
3. 20 cm hosszú/5 cm vastag
4. 23 cm hosszú/5,5 cm vastag
Tudom elég szélsőséges értékek, meg nem farok alapján választotok párt, nem is erre megy ki a kérdés, pusztán kíváncsiság, mert a minap beszélgettük ezt egy társaságban és kíváncsi vagyok, hogy a nagy világban mi jönne ki eredménynek.
2016. dec. 26. 11:10
12/23 anonim válasza:
Tényleg elég szélsőséges, a hosszúság nem egyenesen arányos a vastagsággal szerintem. Lehet 3,5 cm vastag a 20 centis is és fordítva...
Mindenesetre én is figyelemmel kísérem ki mit ír, de úgy nézem győzni fog a második. :)
14/23 A kérdező kommentje:
Nálunk is hasonló eredmény született. 5 lányból 3 a másodikat, egy az elsőt, egy a harmadikat választotta. De úgy látom másoknak is az a legszimpatikusabb.
2016. dec. 26. 13:06
19/23 anonim válasza:
Hát igen a 12/3,5cm-es mikrofütyi szinte egyiknek sem kellett, ugye hogy nem számít a méret :), csak kicsi ne legyen.
20/23 anonim válasza:
Szerintem itt is az van, mint a való életben, hogy sokan mondják a 2.-at, mert az számukra a tökéletes, de a két szomszédos tartománnyal is élveznék, csak odafigyelés, és jó technika kell hozzá. Csajok cáfoljatok meg, ha nem így van, de nálunk ha társaságban szóba jön ez, akkor a lányok elég nagy értékeket mondanak. Valaki azt mondja, hogy 12-18-ig okés, valaki azt, hogy 10-16, valaki azt, hogy 16- 20+. De amúgy ez is bebizonyította azt, hogy a csajoknak tényleg a 16 a legjobb nem a sörös dobozni lőcs. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!