Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne ezért dobni a lányt?
Figyelt kérdés
Eddig annyi volt a nemi élete, hogy még regebben lecumizott egy srácot. És még szűz, de már kétszer megujjaztam és nem vérzett és nem volt nehéz a behatolás, de viszont tampont használ. Felek hogy hazudik ezzel kapcsolatban.2016. dec. 25. 19:28
2/11 anonim válasza:
Én sem véreztem első alkalommal. Szerintem a viselkedésén látszik, hogy ez valóban az első volt e neki vagy sem.
A tampon pedig jóval vékonyabb mint a farok, az ujjak úgyszintén.
3/11 A kérdező kommentje:
A cumizást is félve mondta el, de azt is senki másnak csak nekem mondta el
2016. dec. 25. 19:33
4/11 anonim válasza:
szűzhártya nem teljesen összefüggő, pl ha valaki 20 évesen veszíti el, annak előtte a a sok havi menstruációnak távozni kell, nem? tampontól még simán lehet szűz. De ha nem is az, mit számít?
5/11 anonim válasza:
14 éves korom óta hasznàlok tampont,és simàn feltudtam helyezni. Nem véreztem első szexnél, és nem volt nehéz a behatolàs.
Szóval próbàlj megbìzni benne.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a megnyugtató szavakat. Már többször is mondta hogy megbízhatok benne
2016. dec. 25. 19:37
7/11 anonim válasza:
Nem mindenki vérzik. Én se véreztem
Meg ha jól izgatod jobban tágul..
8/11 anonim válasza:
En az elso ket alkalommal n vereztem. Aztan a harmadik alkalomnal mint a disznovagas... Mondjuk ennek a sracnak volt merete rendesen, valoszinu o szakitotta at a szuzhartyam, nem az elso
9/11 anonim válasza:
A szűzhártyán egy vagy akár több természetes nyílás is van, különben a menstruációs vér nem tudna távozni. A tamoont simán tudják szűzlányok is használni. Viszont, én azt mondom neked, ha már felmerült benned a szakítás gondolata, akkor szakíts vele. Ha te ebből a szüzesség dologból ekkora ügyet csinálsz, később mi jön majd?
10/11 A kérdező kommentje:
Itt most nem az a kérdés, hogy szűz-e, hanem hogy elmondja-e őszintén a dolgokat, mert a cumizasrol is hazudott először, aztán egyszer elmondta, lehet hogy fél ezt is elmondani.
2016. dec. 26. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!