Hülyeség lenne megcsinálni, az A1-es jogsit ezért?
Autóra már megvan. :)
Kezd elegem lenni abból, hogy itthon ülők, mikor nincs suli. Meg abból is, hogy mindenki leszar, és amikor unatkoznak, csak olyankor találnak meg, de van, hogy akkor is eléggé vontatott a kommunikáció. Valahogy mikor kocsira csináltam a jogsit, ez annyira nem zavart, mert lefoglaltam magam valamivel. Aztán jogsi után vennék egy motort, és ha jó idő van, akkor elmennék motorozni, ahelyett, hogy olyan emberekkel tartsam a kapcsolatot, akikkel olyankor kell beszélgetni, mikor nincs jobb dolguk.
Én annakidején nem is akartam letenni autóra, csak motorra. De aztán apám rábeszélt. Szóval megvan mind2.
Az első szabály, hogy légy óvatos. Nem elég, hogy te szabályoson közlekedsz, ha jön egy idióta és elcsap. De ez benne van a pakliban. Neki kicsit behorpad a kocsija te meg 20métert repülsz és kicsi az esély, hogy túléld.
Na de nem ezt akartam mondani. Motorozni nagyon vagány. Bár nekem még sajnos nincs sajátom. Most azon vagyok, hogy legyen.Már 5-10éves korom óta sóvárgok.
Értem, miről beszélsz. Én magányos farkas vagyok(mások mondták). Ki lehet bírni, de néha iszonyatosan rád fog törni a magány. Tartsd szem előtt, hogy happiness is only real when shared. De lehet találsz motoros társaságot magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!