Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes belém ez a nő?
A helyzet a következő,szeretője vagyok egy 30-as bombanőnek(én huszonéves,àtlagos külsejű sràc vagyok),fél éve vagyunk együtt,vannak közös programok(nem gàz,senki nem mondanà meg róla hogy idősebb nàlam nyolc évvel,nagyon fiatalos),a szex is isteni vele :)Mikor együtt vagyunk,végig bújik hozzàm,puszilgat,ha nàla alszok reggelit készít :) Sajnos van egy gyökér férje,aki le sem szarja,és nem is akar szexelni vele,pedig gyönyörű nő...
Mindennap beszélünk egymàssal,mindent tudunk egymàsról,szerelmes belém,vagy nem??
Dehogy fél a férjétől. Szimplán van neki egy élete, amiben mindene megvan neki, értsd ezalatt a megszokott hétköznapokat, amikor is van hol lakni, van mindig kaja az asztalon, nyaralnak, közösen vásárolnak dolgokat, tehát biztos élete van, amit nem fog feladni érted. Biztos rossz neki a házassága, elhanyagolja a férje, de attól még van neki egy biztos élete, amit nem érez biztonságosnak feladni érted.
És egyáltalán nem biztos, hogy szerelmes beléd. Érezhet fellángolást, mert tőled törődést, figyelmet kap, amit nagyon sokszor könnyen összekevernek a szerelemmel.
Szóval én nem reménykednék a helyedben semmi másban, mint ami eddig is van köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!