Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg elitélendő-e az, ha egy mozgásában lebénult kamasz fiúnak az édesanyja, aki egyedül neveli a gyerekét, segít szexuálisan kielégülni?
A kérdéssel az a "gond", hogy nyilván nem a ő az egyetlen lebénult fiú a világon. A probléma már sajnos sok százezer fiút érintett és érint, ők ezt a problémát valamilyen módon kezelik is. Őket kéne megkérdezni erre alkalmas fórumon, egyesületben, tehát ahol ők előfordulnak. Nyilván létezik mozgássérülteknek többféle klubja, egyesülete, ott kéne érdeklődni. Több értelme lenne, mint itt kérdezgetni, ahol a sok perverz ember számára természetes a családon belüli szex.
De akárhogy is oldották meg mások, biztos nem a szülő bevonásával.
Nekem van egy majdnem teljesen vak ismerősöm, már házas. Nekem is megfordult most a fejemben, ő hogyan oldhatta meg az ezzel járó felmerülő problémákat. De természetesen nem fogom tőle megkérdezni.
Erkölcsileg mindenképp.
De emberileg semmiképp.
Attol hogy valaki béna attol még ember marad igényekkel,stb.
Én is a prostis verziót preferálnám amenyiben van rá anyagi keret,ha nincs akkor valami egyébb módszert és csak legvégén anyut.
Egy vakot és egy full bénát nem vegyünk egy kalapalá.
Sötétben képe vagy dugni? Nyilván igen...
De ha megsem tudod megfogni akkor azért más a szitu.
Tényleg nem tudnaknolvasni az emberek? Ott van a kérdésben:EGYEDÜL NEVELI. Holvan férj? stb na hol valhol a világban. Az az ember ebben a kérdésben nem játszik szerepet.
Igen az erkölcs változik. Nem te vagy az egyetlen anya aki segít a fiának és nem is te vagy az első,vagy utolsó.
Volt a tőrténelem holyamán cifrább is...mondjuk azok más idők voltak.
Érdekesebb hogy a fiu valóban akarja e?
Mert valszeg nekem is merevedésem lenne ha anyám fürdetne...itt bejátszhat a "női érintés". Ezt a fiaddal beszéldmeg.
De ha van barátnő akkor anyura mi szükség?
Nyilván a lány nem marad vele örökre. Akkor az elöző rész érvényes:azaz igénylie a srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!