Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg elitélendő-e az, ha egy mozgásában lebénult kamasz fiúnak az édesanyja, aki egyedül neveli a gyerekét, segít szexuálisan kielégülni?
Szerintem szülő és gyermek között olyan típusú érzelmi kapcsolat van amibe a szex mármint az ilyen mértékű nagyon be tudna kavarni negatívan.
Én inkább az anya helyében a neten próbálnék neki keresni partnert szerintem lenne jelentkező. Illetve magát a dolgot nyíltan megbeszélném a fiúval.
Hat eleg szomoru a srac helyzete sajnos.
Ha megbeszeled vele es neki nem jelentene gondot, akkor miert ne?
En szemely szerint anyamnak biztos , hogy nem engednem Meg, na de ez en vagyok.
Talan egy ismerost megkerni, lemne a legjobb.
Ez tényleg jó nehéz kérdés. Egy szülő mindenre képes a gyermekéért.Ha a gyermek igényli, és a szülő ezt megteszi neki, miért ne csinálhatnák. Fürdés közben 16 éves gyermeknek nem sok kell és már el is élvez.
Ilyen dologra nem igazán lehet senkit megkérni.Ezt a családon belül kell elintézni.
Hát ez nagyon kemény kérdés.
Az anyuka helyében én ezt csak eleinte csinálnám,mert a viszonyuk nagyon eltorzulhat ettől.
Inkább diszkréten fizetnék a helyében egy prostinak,hogy járjon fel hetente.
Nem valami durva lotyós dugásra,hanem beszélgetés,simogatás,kiverés.
Nem kell,hogy egyből beleüljön a farkába.
Ez szerintem egészségesebb.
De nem teljesen értem,hogy hol az apa.
Ha lenne,akkor segíthetne ő a fián.
Férfi és apaként talán nem lenne ez akkora gáz.
Nagy bajok vannak nálad a toronyban, ha ez egyáltalán felmerült benned.
Más : a kérdés fake, egy tetraplégiás ( minden végtagja mozgásképltelen) embernek ugyanis nincsen merevedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!