Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erkölcsileg elitélendő-e az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcsileg elitélendő-e az, ha egy mozgásában lebénult kamasz fiúnak az édesanyja, aki egyedül neveli a gyerekét, segít szexuálisan kielégülni?

Figyelt kérdés
A fiú kismotor balesetben bénult le és az anyuka többször észrevette,hogy az amúgy egészséges fiának a fürdetése közben merevedése lett.A baleset előtt a fiú már maszturbált,de ez a balesete óta a bénulás miatt már lehetetlen.
2016. dec. 22. 22:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
82%
Hat ha nekem lenne fiam es igy jarna en szerintem vennek neki valami eszkozt a szex shopban amivel ki tudna magat elegiteni,biztos van par speci eszkoz lebenult embereknek. En semmikepp sem tudnam kezzel,labbal akarmivel megtenni a sajat fiamnak,lelkileg velemenyem szerint mindkettonknek megterhelo lenne, ferjem szemebe se nagyon tudnek nezni,es a fiameba sem . Szerintem idovel karos is lenne a srac fejlodesenek .
2016. dec. 23. 00:50
 32/50 Carragher_x ***** válasza:
37%
Nézd, az hogy erkölcsileg elítélendő-e az speciel engem pont nem érdekel. Amit én erről el tudok mondani, hogy a kiírást végigolvasva felfordult a gyomrom, de ettől függetlenül, ha ez így nektek oké, akkor csináljátok, egészségetekre. Bár abban nem vagyok biztos, hogy ez végső soron bárki érdekeit is szolgálná.
2016. dec. 23. 02:45
 33/50 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem szülő és gyermek között olyan típusú érzelmi kapcsolat van amibe a szex mármint az ilyen mértékű nagyon be tudna kavarni negatívan.

Én inkább az anya helyében a neten próbálnék neki keresni partnert szerintem lenne jelentkező. Illetve magát a dolgot nyíltan megbeszélném a fiúval.

2016. dec. 23. 04:16
 34/50 anonim ***** válasza:
76%
Nehéz kérdés! Szerintem a te döntésed, négy fal között azt csinálsz amit akarsz. Egy jó anya mindent megad a gyerekének. Azután magadnak kell elszámolni, hogy ez helyes vagy helytelen. Ezt a kérdést butaság volt kiírnod, mert úgy is megteszed vagy nem ez a te döntésed.
2016. dec. 23. 06:22
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Hat eleg szomoru a srac helyzete sajnos.

Ha megbeszeled vele es neki nem jelentene gondot, akkor miert ne?

En szemely szerint anyamnak biztos , hogy nem engednem Meg, na de ez en vagyok.

Talan egy ismerost megkerni, lemne a legjobb.

2016. dec. 23. 06:59
 36/50 anonim ***** válasza:
55%

Ez tényleg jó nehéz kérdés. Egy szülő mindenre képes a gyermekéért.Ha a gyermek igényli, és a szülő ezt megteszi neki, miért ne csinálhatnák. Fürdés közben 16 éves gyermeknek nem sok kell és már el is élvez.

Ilyen dologra nem igazán lehet senkit megkérni.Ezt a családon belül kell elintézni.

2016. dec. 23. 08:33
 37/50 anonim ***** válasza:
72%

Hát ez nagyon kemény kérdés.

Az anyuka helyében én ezt csak eleinte csinálnám,mert a viszonyuk nagyon eltorzulhat ettől.

Inkább diszkréten fizetnék a helyében egy prostinak,hogy járjon fel hetente.

Nem valami durva lotyós dugásra,hanem beszélgetés,simogatás,kiverés.

Nem kell,hogy egyből beleüljön a farkába.

Ez szerintem egészségesebb.

De nem teljesen értem,hogy hol az apa.

Ha lenne,akkor segíthetne ő a fián.

Férfi és apaként talán nem lenne ez akkora gáz.

2016. dec. 23. 09:03
 38/50 anonim ***** válasza:
65%
37-es nincs elég baja a srácnak?homosex irányban akarod terelni?
2016. dec. 23. 09:29
 39/50 anonim ***** válasza:
83%
Tobbet artanal vele. Szegenynek igy is szar, hatmeg ha lenne az annyaval szexualis viszonya, az meg aztan tenyleg a lelki leepulesehez vezetne. Legalabb lelekben maradjon egeszseges szerencsetlen
2016. dec. 23. 11:08
 40/50 anonim ***** válasza:
44%

Nagy bajok vannak nálad a toronyban, ha ez egyáltalán felmerült benned.

Más : a kérdés fake, egy tetraplégiás ( minden végtagja mozgásképltelen) embernek ugyanis nincsen merevedése.

2016. dec. 23. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!