Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ti lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti lefeküdnétek egy olyan lánnyal akinek van barátja?

Figyelt kérdés

2016. dec. 22. 14:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%

"Félreértetted a kérdést. Nem arról szólt, hogy a tiedet dugják, hanem, hogy te másét. A kettő között lényeges különbség van."

Nem értettem félre. Erre mondtam, hogy görénység és gusztustalan a csaj barátjával szemben. És mégis milyen az a lényeges különbség? Az egyikben téged csalnak meg, a másikban meg vagy a görény, mert lefekszel egy olyan lánnyal, aki foglalt, meg akit szeret már valaki párjaként.

Továbbra is az a véleményen, hogy szánalmasan gusztustalan és nem férfi az, aki ezt képes megtenni. A csaj is szánalmas rib anc, de a pasi is egy lúzer, hogy csak foglalt lányra futja.

2016. dec. 22. 22:26
 32/40 anonim ***** válasza:
37%
Ha a barátja nem túl nagydarab akkor igen:D
2016. dec. 22. 22:39
 33/40 anonim ***** válasza:
32%

Érdekesen kategorizálod be az embereket. :D

Nem azt kell nézni, hogy foglalt-e vagy sem, hanem, hogy tetszik-e vagy sem. Én amúgy hűséges típus vagyok, soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem. De nehogymár én simogassam idegen férfiak lelkét is. Ha tetszik a nője, akkor tetszik. Nyilván itt is van kivétel, ha pl. barát, haver az illető.

2016. dec. 22. 23:46
 34/40 anonim ***** válasza:

"Nem azt kell nézni, hogy foglalt-e vagy sem, hanem, hogy tetszik-e vagy sem. Én amúgy hűséges típus vagyok, soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem. De nehogymár én simogassam idegen férfiak lelkét is. Ha tetszik a nője, akkor tetszik. "

Remélem, hogy akkor majd a te szerelmedet is elszereti/megfekteti egy ugyanilyen gerinctelen lúzer, mint amilyen te vagy. Gratulálok. Megérdemelnéd. Ékes bizonyítéka vagy annak, hogy a mai napig sok olyan ember van, akit csak az ösztönei meg a nemi szerve irányít, az agykapacitás meg a nullához közelít.

2016. dec. 23. 11:55
 35/40 anonim ***** válasza:
62%

Azért árnyaljuk egy kicsit a dolgot: ha ismered a csaj pasiját és kedveled is, akkor nyilván nem mászol rá a csajára, mert az patkányság (okés, persze mindenkinek lehetnek gyenge pillanatai, főleg, ha bombanő a csaja és a csaj mászik rád ...te meg még be is vagy kissé rúgva).

Viszont, ha tök ismeretlen a faszija, sose láttad, akkor mit foglalkozol vele? Ha eleget dugná a csaját, nem akarna mással lefeküdni. Azt hiszed, fordított esetben ő nem akarná megdönteni a csajodat? Dehogynem. Szívfájdalom nélkül.

2016. dec. 23. 12:10
 36/40 anonim ***** válasza:
51%

"Remélem, hogy akkor majd a te szerelmedet is elszereti/megfekteti egy ugyanilyen gerinctelen lúzer, mint amilyen te vagy."

Akit el lehet szeretni, azt hadd vigyék. Ne becsületből maradjon velem egy nő, hanem azért, mert én vagyok számára a lehető legideálisabb férfi és pozitív érzelmeket kap tőlem.

2016. dec. 23. 12:13
 37/40 A kérdező kommentje:
Kérlek ne itt veszekedjetek ezen :)
2016. dec. 23. 12:36
 38/40 anonim ***** válasza:

Ha egy pasi benyalja hogy a nojet megdugtak de a csajt csak a nagyon nyomulas vite a spermanyelesre... Na az a srac a volag legnagyobb luzere, s minden bizonnyal a csaj maskor is felre fog kefelni.

Ezt csak azoknak akik azt irtak hogy majd eldurran a pasi fej... stb. Gondolkodjatok mar. Egy ilyen hisztivel egy ferfi magat jaratja le.

2016. dec. 23. 16:58
 39/40 anonim ***** válasza:
Hú de frusztrált a hozzászóló, aki ezt kívánta nekem. Veled már történ ilyen? Az én csajom szerintem nem csinálna ilyet. Ha igen, nyilván szakítanék és menne tovább az élet. Szomorú lennék, aztán elmúlna és lenne más. Túlkomplikálod az éltet. Én neked nem kívánok ilyeneket. Legyen inkább jó életed.
2016. dec. 23. 23:03
 40/40 anonim ***** válasza:

Haat a mai tarsadalombol nagyon hianyzik a tisztelet egymas fele ha nagydarab ha nem ha haver ha nem, ha tavoli illeto ha nem ha bortonbe vanxD, ha nem. ... stb

Szomoru. Es mikor valali ir ertelmesen 5 sort, "felreolvasta" a kerdest. ... :(

2017. jan. 25. 02:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!