Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít zavarónak, ha sokkal hamarabb elélvezek, amikor a barátomat lovagolom?
A minap emiatt kezdett el hisztizni, hogy csak és kizárólag a fent említett helyzetben vagyok képes elég hamar elélvezni. Nem az bánt, hogy ezt nekem elmondta, hanem az, hogy ezt ultramegagiga gáznak állítja be.
(22/N és 27/F)
Az a legjobb ha hamar elmegy a csaj. Főleg ha többször is el tud menni :D
A női orgazmusnál nincs szebb látvány.
elég hamar elmenni: azt jelenti, hogy csak itt képes eljuttatni, mielőtt ő is elsülne, mert más pózban már nem tudna kielégíteni?
Ahelyett, hogy panaszkodik, megpróbálhatna mást, több előjátékot vagy valamit.
Na ezert kell tobb pasit felprobalni. ;-)
Illetve ez lehet gaz valoban ha utana nem foglalkozol vele csak pihegsz, meg mosolyogsz a srac meg ott figyel allo zaszloruddal, mert "tul erzekeny" mindened husz percig.
(True stroy... Igen, jartam igy novel. Levarrtam hogy vilagat se tudta s utana neki ennyi volt 40 percig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!