Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban az mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban az mennyire fura, hogy áthívott a srác magához filmezni meg beszélgetni, miközben tudja, hogy "piros napom" van?

Figyelt kérdés

2016. dec. 21. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar szex közben a vérzés... Az élet velejárója semmi undorítót nem találok benne
2016. dec. 21. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:

4:

Hát a szopás nem is dugás

2016. dec. 21. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Kb minden férfi beleszeret a szexpartnerébe.. Na nekik nem való a szexkapcsolat.
2016. dec. 21. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
#13 jah nyilván mert a nők csak úgy mennek bele hogy a fasziért oda vannak de az csak dugni akar velük
2016. dec. 21. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Hiába írjátok itt a szopást, normális nő, akinek van esze és némi önbecsülése, csakúgy "ingyen" (értsd: önzetlenül, viszonzás nélkül) nem szopkod senkit...
2016. dec. 21. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Én azért hivnálak, hogy kinyaljalak. Hosszan szenvedélyesen.
2016. dec. 22. 00:42
 17/18 A kérdező kommentje:

Végül, csak filmeztünk összebújva meg beszélgettünk...

Kicsit fura volt :D

2016. dec. 22. 21:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Én lefeküdtem volna veled úgy is, hogy meg van. Engem az ilyen nem zavar. Azt meg le lehet mosni úgy is. Jó kicsit ódzkodnék az óvszer levételétől :D, jobban csípem ha a kezemet azért nem kell 500x megmosni a tömérdek vértől...

Kár hogy ilyen csajokat mint te, velem nem fúj össze az élet. Mázlista a srác.

2016. dec. 24. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!