Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes nők miért hiszik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért hiszik, hogy azzal, hogy lefekszenek egy pasival, a pasi majd beléjük szeret?

Figyelt kérdés
Most arra a helyzetre gondolok, amikor egy pasi csupán szexuálisan tartja vonzónak a belé fülig szerelmes nőt, erre a nő szétteszi a lábát, a pasi persze él a lehetőséggel, aztán bumm! Nem lesz kapcsolat a dologból mégsem. De nyilvánvaló, hogy nem lett volna kettejük közt semmi sem, mert a pasi nem kezdeményezett se randevút, se semmit. Az ilyen nők azt hiszik, hogy annyira jók az ágyban, hogyha lefekszenek valakivel, az beléjük fog rögtön esni? Vagy miért? Én lányként egyáltalán nem látok ebben logikát. Mármint, ha a pasi egyáltalán nem próbálta meg a dolgokat romantikusabb irányba terelni, max megfektetni próbálta a nőszemélyt, akkor nem tökre egyértelmű, hogy nem lesz love sztori a helyzetből?

2016. dec. 21. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

"pedig most álszenteskedsz,mert a pasik nagy részének pont ez jön be:)."

Kiknek? Senki sem akar várni.

"Azt mondom,hogy nem kell egyből odaadni magad."

Mi az, higy odaadon magad? A tested valami tárgy vagy jutalom?

" neked már az is r*b*nc,aki nem szexel az első randin,hanem vár?"

Várni a buszra jell.

" :D Mindenki r*b*?"

Igen csak a mérték más.

"Amúgy nem tudom,hogy honnan tudnád,hogy mi kell a pasiknak,te az vagy,így gondolom túl sok tapasztalatod nincs a pasizásban."

Szóval nem tudom.mi a jó nekem? Ezt ugye nem gondoltad komolyan?

"Amúgy láttam már máshol is kommenteidet és baromi rosszindulatú és kötekedős vagy"

Inkább kíméletlenül őszibte.

"nem véletlenül vagy így lepontozva."

Leszarom a százalékot. Egyesek csak a piros kezet tudják nyomkodni.

És igen. Ha a csaj direkt szórakozik velem, mert valami szar női magazin ezt tanácsolta vagy mert attól retteg, hogy qurvának nézik a barátnői és ezért nem ajar huzamosabb ideig dugni, szemrebbenés nélkül otthagyom a pi*ba annál is inkább mert 100% hogy másnak 5 perc után szétteszi merthát elragadták az érzések és nem is tehet róla.

2016. dec. 21. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 nagyon ráérhetsz,ha van időd minden mondatomat kielemezgetni,mindenesetre nekem nincs kedvem vitatkozni,nem fogsz tudni meggyőzni arról,hogy 5 perc ismerettség után jó dolog lefeküdni valakivel(elég érdekes értékrended van..).Velem egyszer fordult elő ilyen,annak is az lett a vége,hogy a srác szétkürtölte.Szóval köszi,ebből többet nem kérek :)
2016. dec. 22. 09:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Annak van igaza, aki azt mondja, csak annak van értéke az életünkben, amiért/akiért megdolgoztunk, megküzdöttünk.

Másrészt viszont sok nőtől hiba lenne logikus gondolkodást elvárni. Ők az érzéseik, a megérzéseik mentén működnek. Valljuk be, nem is rosszul. Figyelem, hölgyeim! Nem pejoratív felhanggal írtam ezt.

2016. dec. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!