Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért hiszik, hogy azzal, hogy lefekszenek egy pasival, a pasi majd beléjük szeret?
"pedig most álszenteskedsz,mert a pasik nagy részének pont ez jön be:)."
Kiknek? Senki sem akar várni.
"Azt mondom,hogy nem kell egyből odaadni magad."
Mi az, higy odaadon magad? A tested valami tárgy vagy jutalom?
" neked már az is r*b*nc,aki nem szexel az első randin,hanem vár?"
Várni a buszra jell.
" :D Mindenki r*b*?"
Igen csak a mérték más.
"Amúgy nem tudom,hogy honnan tudnád,hogy mi kell a pasiknak,te az vagy,így gondolom túl sok tapasztalatod nincs a pasizásban."
Szóval nem tudom.mi a jó nekem? Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
"Amúgy láttam már máshol is kommenteidet és baromi rosszindulatú és kötekedős vagy"
Inkább kíméletlenül őszibte.
"nem véletlenül vagy így lepontozva."
Leszarom a százalékot. Egyesek csak a piros kezet tudják nyomkodni.
És igen. Ha a csaj direkt szórakozik velem, mert valami szar női magazin ezt tanácsolta vagy mert attól retteg, hogy qurvának nézik a barátnői és ezért nem ajar huzamosabb ideig dugni, szemrebbenés nélkül otthagyom a pi*ba annál is inkább mert 100% hogy másnak 5 perc után szétteszi merthát elragadták az érzések és nem is tehet róla.
Annak van igaza, aki azt mondja, csak annak van értéke az életünkben, amiért/akiért megdolgoztunk, megküzdöttünk.
Másrészt viszont sok nőtől hiba lenne logikus gondolkodást elvárni. Ők az érzéseik, a megérzéseik mentén működnek. Valljuk be, nem is rosszul. Figyelem, hölgyeim! Nem pejoratív felhanggal írtam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!