Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem képesek beismerni, hogy okkal vannak manapság is feministák?
Rengeteget jártam már tömegbe, bevásárlóközpontba, tömegközlekedéssel Budapesten, de életem során még egyszer nem láttam, hogy egy pasi odamegy, és csak úgy a seggét markolássza a csajnak. Egyszer láttam egy durvább nyomulást a metrón, de ott leállították az utasok az illetőt. A többi beszólogatás volt, tettlegességig nem fajult, de ilyet sem heti szinten látok, pedig sok szép lány mászkál Budapest utcáin.
Illetve ahol sok ilyet látok, azok a szórakozóhelyek, nyáron úgy leisszák magukat, hogy nem is tudnak magukról, borulnak egyik fiúról a másikra az olyan rövidnadrágban, amiből kivan a seggük egész alsó hajlata meg haspóló, azt se tudják már melyik haverjuk markolja épp a seggüket vagy smárolja le őket. És ez már 15-16 évesen elkezdik.
#22 na most akkor képzeld magad a következő helyzetbe.
Iszogatsz egy bárban, kezdesz jól becsípni. Elkezdesz beszélgetni egy jó fej sráccal, sok a közös téma, jól elvagytok, sokat nevettek. Isztok még sokat, jól berúgtok. Elindultok együtt a városba, aztán felajánlja hogy menjetek fel hozzá, ott meleg van és még kaja is. Mikor a lépcsőházban mentek felfelé, akkor jössz rá hogy a srác mit is akar, és fordulnál vissza. De nem - te magad mondtad, hogy aki ilyet csinál, az megérdemli hogy megerőszakolják.
Egészségére a segglyukadnak!
Viccet félretéve... Nem. Az erőszak SOHA, semmilyen körülmények között nem oké. A nem az nem, akármikor van kimondva!
# 42
És van olyan naiv lány, aki azt hiszi, hogy őt TOTÁL RÉSZEGEN EGY VAD IDEGEN FÉRFI a kaja meg a fűtés miatt viszi lakásra?
Mert akkor az a naivság mintapéldája lehetne.
"Iszogatsz egy bárban, kezdesz jól becsípni"
Talán nem kéne egyedül beba*ni.
" Elkezdesz beszélgetni egy jó fej sráccal, sok a közös téma, jól elvagytok, sokat nevettek."
Nyilván a gyerek is azért van ott mert otthon unatkozik.
" Isztok még sokat, jól berúgtok."
Ki kényszerít, hogy igyál?
" Elindultok együtt a városba, aztán felajánlja hogy menjetek fel hozzá,"
Újabb felelőtlenség.
" ott meleg van és még kaja is."
Most komolyan kinek nem esik le a szitu?
" Mikor a lépcsőházban mentek felfelé, akkor jössz rá hogy a srác mit is akar, és fordulnál vissza."
Jobb később mint soha.
" De nem - te magad mondtad, hogy aki ilyet csinál, az megérdemli hogy megerőszakolják. "
Most akkor a lépcsőházban kúrtak meg.
" erőszak SOHA, semmilyen körülmények között nem oké."
Ezt senki sem mondta, de nagyon sok esetben az áldozat tehet róla.
" A nem az nem, akármikor van kimondva!"
Aztán jön a milyen töketlenek a pasik hiszti. Neg nem elég kitartók.
"Remélem, most erre veritek, hogy itt a nőknek hogy megmondjátok a tutit "
Megmondjuk ezt élőben is.
"D Attól, hogy minden egyes mondatomba belekötsz és belemagyarázol valamit, még nem neked lesz igazad "kedves"."
Miért nem? Ezt hívják érvelésnek.
" És honnan ez a nagy nőgyűlölet? "
Ja ha nem tetszik valami az nőgyűlölet. Csak a szokásos.
"De az én érvélésem eleve baromság, csak mert neked nem tetszik."
Nem azért mert nem tetszik.
" Miért, te ki vagy?"
A rézfa*ú bagoly.
" És kit érdekel a személyes véleményed?"
Mindenkit.
" Azért nem lesz neked/nektek eleve igazatok, mert férfiak vagytok."
Pedig de.
" És igen, ez elég nagy baj, hogy ha egy nőnek véleménye van, akár negatív, akkor az egy megkeseredett fap.na."
Nem baj, csak ha ilyen sztereotíp, mocskolódó formában adja elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!