Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fingottad már el magad szex közben, és milyen hatással volt a partneredre az aktus további részében?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem!2016. dec. 20. 11:13
1/11 anonim válasza:
Előfordult hogy ki csúszott. Jót nevettünk. 22 L
2/11 anonim válasza:
A pasi épp a fenekem nyalta 69-ben,mikor kijött.Gyorsan a puncimat kezdte nyalni,de pár perc múlva visszatért a fenekemre. Nem szólt érte pedig hangja és szaga is volt,nem is kicsi.
20/L
3/11 anonim válasza:
a csaj kezdett el lovagolni rajtam buli után, de véletlenül a hasamra támaszkodott és egy hatalmasat rottyantottam.
5/11 anonim válasza:
Mindenki szokott fingani,nincs abban semmi.
6/11 anonim válasza:
Ebédszünet van a suliban?:)
Na, viccen kívül:
Volt olyan, hogy kutyapózban szexeltünk, és mikor kivette punciból jött.
7/11 anonim válasza:
Egyszer kutyapózban pukiztam, azt hittem elsüllyedek szégyenemben...
9/11 anonim válasza:
Puncipuki volt nálam is, de elég nagy volt. Persze kutyapózban jött ki.. Mivel mindig mondtam a páromnak, hogy én sose fogok előtte pukizni, ő megkérdezte, hogy ez most puki volt? Én meg mondtam neki, hogy igen, puncipuki. Nevettünk rajta, és szexeltünk tovább.
18/L
10/11 PearlDiver válasza:
Igen, és viccesebb lett tőle a hangulat :) ha szeretsz valakit, az ilyesmi nem ciki.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!