Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orál kérdés: Melyikünk önző?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál kérdés: Melyikünk önző?

Figyelt kérdés
A párom nem engedi, hogy orális szex után a szájába menjek el. Azt mondja, hogy önző vagyok, mert ezt szeretném tőle. Én pedig azt gondolom, hogy nekem is csak egy életem van, és nincs joga arra kényszeríteni, hogy én ezt az élményt ne tapasztalhassam meg. Szerintetek ki az önző, ő vagy én?

2016. dec. 19. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
89%

"Felhívom a figyelmet arra, hogy a punci sem száraz, abból is kerül a szájba bőven váladék, és azzal sem a páromnak, sem a tisztelt kommentelőknek nincs baja. Nekem azt el kell viselnem a számban"

Nem kell. Ha azt mondod neki, hogy nem akarod kinyalni, azt neki el kell fogadnia. Ha akaratod ellenére nyalatja ki magát veled, odaszorítva a fejedet, az nemi erőszak.

2016. dec. 21. 19:32
 42/69 A kérdező kommentje:

Itt nem ez a lényeg. Hanem az, hogy szinte mindenki elítélt itt, de senki nem kérdezte meg, hogy én mit adok cserébe orálisan a páromnak. Mert a különbség annyi, hogy a sperma egyszerre kerülne a szájába, a puncijából pedig én lassanként nyalok ki kb ugyanannyi váladékot.

Akkor miért vagyok én a rossz? Mert én megteszem neki, amit ő nekem nem?

2016. dec. 21. 19:55
 43/69 hannibalking ***** válasza:
87%
Márpedig pont arról van szó. :D Nehogy már még ezért itt mártírt csinálj magadból... Gondolom ő sem szorít pisztolyt a fejedhez hogy nyaljad még nyeljed. Ha ez neked sem tetszik és hányingered lesz tőle akkor nagyon egyszerű: nem csinálod. Azt tegyük hozzá hogy ő nem tudja kontrollálni hogy kiengedi-e vagy sem míg te igen. Ez nem arról szó hogy ő nő te meg kan, hanem arról hogy mekkora egy mérhetetlen pöts vagy és mennyire szánalmas a lenéző hozzáállásod a témához. Ez az ami miatt mindenki olt meg ellened van. Minősíthetetlen a stílusod de közben meg elvárod a kivételes bánásmódot... Komolyan, vicc amit művelsz.
2016. dec. 21. 21:12
 44/69 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ha a párod a szdba szereteni kullantani egy méretes barna mackót, mondván egyszer élünk, akkor neked az is oké?
2016. dec. 21. 22:03
 45/69 anonim ***** válasza:
90%

Arra kíváncsi lennék, ha egy ilyen piti dologban ilyen ember vagy, amit itt nagyjából láthattunk, milyen lehetsz a kapcsolat más területein? Vagy mint ember? Ha én lennék a barátnőd drága barátom, nem hogy "elhagylak", de még jól a gyomrodba is térdelnék, mert megérdemled! :) Őszintén sajnálom a barátnődet és tulajdonképpen téged is sajnállak és szánlak. Inkább annak örülnél, hogy egyáltalán van aki a brédet a szájába veszi.. nem hogy még itt követelőzöl..

22L

2016. dec. 21. 22:05
 46/69 A kérdező kommentje:

Szerencsére a válaszaitok értékeléséből leszűrhető, hogy az egyértelműen rosszindulatú és szűklátókörű válaszaitokkal rajtatok kívül más nem ért egyet.

Én ezzel búcsúzom tőletek növénykéim - fröcsögjetek tovább nyugodtan, és álmodozzatok ti is azokról a dolgokról, amik ellen itt álszent és hazug módon lázadoztok.

2016. dec. 21. 22:52
 47/69 hannibalking ***** válasza:
92%

70%+ a válaszainknál nyilván a megvetendő, rosszindulatú, és még véletlenül sem helytálló és döntő többségében támogatott álláspontjainkat tükrözi. Végülis ezt is sikerült olyan hitelesen előadni és értelmezni mint a statisztikákat amikre itt hivatkoztatok nemrég. :D MAJDNEM!

Nem baj áltasd csak magad hogy neked van igazad. Nekünk akik normálisan állunk hozzá a párunkkal dolgokhoz Nekünk nem kell álmodozni ezekről a dolgokról mert mi meg is kapjuk. Akik meg mégsem azok vagy ezerszer konstruktívabban próbálják felépíteni a dolgot k#rvázás meg lealjasodás nélkül, vagy felnőtt férfi módjára tudomásul veszik a dolgot és élnek vele mert egy párkapcsolatban nem a nyelés az első. Remélem a barátnőd mihamarabb kidob. Nem való neked nő csak fleshlight, inkább menj és keress a saját selejtes értékrendeddel bíró, kudarcot vallott fiúkat és nyafogjatok együtt de a négy fal között.

*micdrop*

2016. dec. 22. 06:56
 48/69 anonim ***** válasza:
77%
hannibalking: Hozzám jössz? :D :D
2016. dec. 22. 16:28
 49/69 A kérdező kommentje:

Hát, az élet mégiscsak szép és igazságos.

Mivel ennyire szerettek, megosztom veletek.

Ma, mikor hazaértem munkából, a párom miniruhában és tűsarkúban várt. majd egy szexi tánc után elém térdelt.

Olyan szuperül kényeztetett, mint még soha - és igen, teleélvezhettem a száját. Varázslatos volt, semmi undor, semmi kényeskedés - erotikusan kiköpte egy pohárba, és utána egy nagyot csókolóztunk.

Ez életem egyik legszebb napja.

Nem találok szavakat - nekem van a legcsodálatosabb barátnőm.

2016. dec. 22. 19:18
 50/69 anonim ***** válasza:
66%
Na tessék! Ezért kellett itt annyira hisztizni??Egészségedre!!
2016. dec. 22. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!