Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek önző dolog ez?
Egyre jobban kezd zavarni az a tény, hogy amikor páromnak megjön, egyszerűen nem foglalkozik velem. Nincs semmi indoklás részéről( gondolok itt olyanokra, miszerint 'ha nekem nem lehet jó akkor neked se legyen), egyszerűen nem foglalkozik velem. Próbáltam már vele beszélni erről, de egyszerűen semmi változás. Úgy érzem, mintha egy falhoz beszélnék.
Régen nagyon szeretett így kényeztetni, magától kezdeményezett, de most van hogy úgy érzem, mintha kényszerből tenné, pedig tudja, hogy ez milyen különleges számomra.
Járt bármelyik férfitársam már hasonló cipőben?
Lányok, női fejjel átgondolva tudtok adni pár hasznos tanácsot, hogy hogy adhatnám a tudatára, hogy ez nekem mennyire fontos? És hogy mennyire rosszul esik ez a magatartása?
Én 28F, párom 22L
elvárás az, ha olyat csinálsz annak a valakinek akit szeretsz, akivel az életed éled, amiről tudod, hogy mennyire élvezi, mennyire jól esik neki?
én speciel gyűlölök bizonyos dolgait, de ha azok a dolgok boldoggá teszik, akkor számomra igazán nem teher... nálam ez a szerelem, szeretet
Igazad van, ne haragudj, valoban megvalaszolatlan maradt a kerdes. Termeszetesen viszonzom. Egyenesen imadom amikor csinalhatom neki. Sokszor erdeklodom, hogy mitol lehetne meg jobb neki, hogyan tudna jobban elvezni. Mondjuk erre valaszt az esetek keves szazalekaba kapok.
Szeretnem meg azt is hozzatenni, hogy ha nem szeretnem ot nyalni, akkor is megtennem, hisz elvezi, oromot okoz neki. Nekem pedig semmibol sem all, sot engem az tesz boldogga ha ot boldogga tudom tenni, barhogy!
"havonta 4-5 vagy 7 napig folyna valami a lábad között és görcsölne a hasad?"
Jaj mit kell hisztizni egy kis vérzéstől? Görcs? Beveszel rá gyógyszert és le van tudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!