Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elméletileg lehet olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméletileg lehet olyan, hogy egy 50 körüli férfinak nem tetszenek egyáltalán a 18-20 éves lányok, csak a vele egykorú ill. tőle idősebb nők?

Figyelt kérdés

Vegyük azt az esetet, amikor a férfi egyedülálló, és a lány pedig szép is okos is(a környezet és a férfi szerint is), lenne közös téma is, nem az aranyásó és/vagy plázacica kategóriáról beszélek most. Lehet az, hogy egy ilyen lány csak azért nem tetszik egy idősebb férfinak/értem ez alatt nem vonzódik úgy hozzá, nem tudna szexet elképzelni/, mert a lány még viszonylag fiatal?

Tudom nem szokványos kérdés, de lécci normális válaszokat adjatok!

2016. dec. 17. 18:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
49%

Sen a nemem sem a korom sem a szemem színe nem fontos. Gondolom ezt akarj felhasználni ellenem.

Ha meg akart volna dugni már megtette volna. Rengeteg 50-es sőt 40-es férfi van úgy, hogy a nő 30-tól kezdődik és nem kezd kislányokkal. De persze majd re megmutatod, hogy téged senki sem utasíthat vissza. Pedig de.

Arra is kíváncsi lennék milyen közös témátok lenne egy generációnyi különbséggel és, hogy miért kellett kihangsúlyozni, hogy nem vagy aranyásó. Gondolom a pasi csak egy egyszerű közmunkás és nincs komoly egzisztenciája.

2016. dec. 20. 14:16
 22/22 A kérdező kommentje:

Senki nem akar semmit felhasználni maga ellen csak kíváncsi lettem volna, hogy ki ilyen elkeseredett, hogy nem hagy másokat békén. Ha tényleg érdekelné, írna privátban, de persze vádaskodni mindig könnyebb. Egyébként lenne közös témánk, ami abból adódik, hogy mi honnan is ismerjük egymást. Egyébként, diplomás az illető nem közmunkás, ennek ellenére egyáltalán nem jómódú, és ez engem egy percig sem zavart.

A többit már leírtam. Úgy gondolom, nincs értelme ezt a beszélgetést folytatni.

2016. dec. 20. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!