Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméletileg lehet olyan, hogy egy 50 körüli férfinak nem tetszenek egyáltalán a 18-20 éves lányok, csak a vele egykorú ill. tőle idősebb nők?
Vegyük azt az esetet, amikor a férfi egyedülálló, és a lány pedig szép is okos is(a környezet és a férfi szerint is), lenne közös téma is, nem az aranyásó és/vagy plázacica kategóriáról beszélek most. Lehet az, hogy egy ilyen lány csak azért nem tetszik egy idősebb férfinak/értem ez alatt nem vonzódik úgy hozzá, nem tudna szexet elképzelni/, mert a lány még viszonylag fiatal?
Tudom nem szokványos kérdés, de lécci normális válaszokat adjatok!
Merthogy? Amúgy sem neked Szólt a hozzáállásom.
nem értem én sem, hogy mégis miért lennék nevetséges
szeretem az ilyet, aki minden alap és tartalom nélkül ír valamit, amivel csak sérteget, de nem válaszol a kérdésre
Miért vagy nevetséges?
Azért mert a faszi egyértelműen lepattintott amit a kicsi egód nem bír feldologzni mert ugye neked puncid van és miattad kel fel a nap. Helyette elkezdesz itt kombinálni ahelyett, hogy felfognád, hogy nem kellesz.
Azt, hogy egyértelműen lepattintott én sehol sem írtam. Sem mást az alaptörténetből, nem véletlenül. Nyilván én sem írnám ki a kérdést, ha ez ilyen egyszerű lenne, mint ami te mondasz Addig felesleges kombinálni, amíg nem tudsz többet. A kérdésre egyébként enélkül is lehet válaszolni.
Érdekes amúgy, hogy sem kort, sem nemet nem írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!