Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési zavar 18 évesen? MIÉRT?
Még nem voltam lánnyal. Korábbi kapcsolatomban nem jutottunk el szexualitásig, mert még fiatalabbak voltunk. Utána hosszabb szünet, és most újra van egy barátnőm, és már illene eljutni odáig. 1-2 éve egyetlen gondolatra tartósan állt(bár akkor egyedül voltam), most nem.A nagyobb baj az, hogy se a lány izgatására, látványára, hangjára nem áll, mindegy ki kezdi az előjátékot, vagy mit csinál. Érdekes, ha iskolában smárolunk, akkor kivétel nélkül aktív, és nyugodtan lehetne vele szeretkezni(épp elég kényelmetlen is)... Otthon meg meg sem mozdul, rettentő idegesítő. Egyébként egy jó csókra sokkal jobban reagál, mint érintésre vagy másra. Normális?
Az első otthoni kudarcnál eléggé összetörtem, de utólag nem vagyok meglepve hogy nem ment, teljesen be voltam feszülve. Azóta párszor orálisan kielégítettem, viccesen hangzik de már nem jövök zavarba ha nőt látok, de még mindig semmi.
További ÉrDeKeSsÉG, hogy (barátnőtől független) kb. szűk 1 éve nem vagyok olyan aktív, nem nyúlok magamhoz annyit.
Az utóbbi napokban semennyit, hátha aktívabb lenne, de nem..
A lány nagyon szeret, megértő és türelmes, próbál segíteni, és abszolút kitart mellettem, mellesleg' gyönyörű, vele nincs baj(ja és tapasztalt).
A szervi gondokat úgy gondolom ki lehet zárni, mert:
-7 éve elég aktívan sportolok, minden cucc nélkül, csak ásványi anyagot szedek. (de nem hajtom túl magam)
-nyár végi vérvétel szerint minden jó (véradás miatt)
-nem cigizek/kábszerezek/piálok
-rendszeresen eszek, normális ételeket
-Aktív életet élek, gyakorlatilag iskola/edzés/barátnő mellett nincs üresjárat, viszont szerintem eleget pihenek.
A rendszer hibáját a fejben kéne keresni, de hogy? Mit tegyek?
Önbecsülésromboló ,,hagyd a nőt ha béna vagy,menj szerzetesnek" kommentekre nincs szükségem.
A többiekét hálásan köszönöm.
Nekem is volt már ilyen az egyik csajommal. Első dugáskor lekonyult menet közben, mert eléggé be voltunk piálva, utána meg már folyton azon kattogtam, amikor szexuális szituációba kerültünk, hogy nehogy most is megtörténjen, dehát ez ördögi kör, mert pont a parától nem fog már felállni legközelebb :D
Viszont a lánynak volt egy olyan ötlete, hogy próbáljuk ki az ilyen erotikus lingam/yoni masszázs témát egymáson, és bevált, mert tökre segített ellazulni, plusz amúgyis baromi élvezetes dolog :D
A lényeg, hogy úgy álljatok hozzá, hogy semmi se kötelező, nincs kitűzött cél, csak játék az egész.
Aztán pár ilyen után volt normális dugás is, ott már nem volt probléma, helyreállt a lelki béke, és onnantól kezdve minden oké volt.
Szóval nyugi, nem világvége ez, meg nem is kell pszichológushoz rohangálni ezzel, egy megértő türelmes lánnyal meg lehet oldani.
Most komolyan, haver... Se cigi, se pia, még egy spangli se soha? Viszont odafigyelsz az étkezésre, meg rendszeresen sportolsz, meg "aktív" életet élsz... Állati aktív lehet, tuti szétvet az adrenalin. Ez a bajod. Viccen kívül. Engedd már el magad egy kicsit! Ne légy ilyen tejbetök! Egyik este fogd magad, menjetek el haverokkal és csapjatok egy görbe estét! Kicsit kirúgsz a hámból, este úgy fog állni a cerka, mint a győzelmi zászló! Engedd el magad, lazulj el! Nem csak a sportból, meg a tanulásból, meg a fitness-fäszom-baromságokból áll az élet.
Félre ne érts, nem a piázást, meg az egészségtelen életmódot propagálom. Csak azt mondod, hogy vedd egy kicsit lazábbra az életet.
Ott a kulcsszó: szégyenérzet.
Ez miért van, meg kell találni az okát.
Épp azon gondolkodtam hogy egy hasonló kérdést nyitok. Ugyanez a problémám, csak nekem ennyire nincs rendben a testmozgás, kicsit idősebb vagyok.
A szégyenérzet erős tényező de talán más is lehet ott.
Vallásos szülők akik nem javasolják a házasság előtti szexet és ez folyton eszedbe jut?
Nekem nemrég indult egy kapcsolat és detto ez a problémánk az ágyban. Mindamellett hogy sulis dolgok miatt ideges vagyok arra is gondoltam hogy...mivel majdnem egy évtized után sikerült kapcsolatot létesítenem...egyszerűen csak nem az ilyen kielégüléshez vagyok szokva és lassan de át fogok tudni állni? Ennyiben rossz szerintem az önkielégítés.
#14 Vallásos szülőkről meg hasonlókról szó nincs. Bennem van a hiba, pontosabban a feszültség...
Hogy át tudsz-e állni, ne tőlem kérdezd :D Viszont pozitív vagyok szóval tuti hogy menni fog. Mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!