Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési zavar 18 évesen? MIÉRT?
Még nem voltam lánnyal. Korábbi kapcsolatomban nem jutottunk el szexualitásig, mert még fiatalabbak voltunk. Utána hosszabb szünet, és most újra van egy barátnőm, és már illene eljutni odáig. 1-2 éve egyetlen gondolatra tartósan állt(bár akkor egyedül voltam), most nem.A nagyobb baj az, hogy se a lány izgatására, látványára, hangjára nem áll, mindegy ki kezdi az előjátékot, vagy mit csinál. Érdekes, ha iskolában smárolunk, akkor kivétel nélkül aktív, és nyugodtan lehetne vele szeretkezni(épp elég kényelmetlen is)... Otthon meg meg sem mozdul, rettentő idegesítő. Egyébként egy jó csókra sokkal jobban reagál, mint érintésre vagy másra. Normális?
Az első otthoni kudarcnál eléggé összetörtem, de utólag nem vagyok meglepve hogy nem ment, teljesen be voltam feszülve. Azóta párszor orálisan kielégítettem, viccesen hangzik de már nem jövök zavarba ha nőt látok, de még mindig semmi.
További ÉrDeKeSsÉG, hogy (barátnőtől független) kb. szűk 1 éve nem vagyok olyan aktív, nem nyúlok magamhoz annyit.
Az utóbbi napokban semennyit, hátha aktívabb lenne, de nem..
A lány nagyon szeret, megértő és türelmes, próbál segíteni, és abszolút kitart mellettem, mellesleg' gyönyörű, vele nincs baj(ja és tapasztalt).
A szervi gondokat úgy gondolom ki lehet zárni, mert:
-7 éve elég aktívan sportolok, minden cucc nélkül, csak ásványi anyagot szedek. (de nem hajtom túl magam)
-nyár végi vérvétel szerint minden jó (véradás miatt)
-nem cigizek/kábszerezek/piálok
-rendszeresen eszek, normális ételeket
-Aktív életet élek, gyakorlatilag iskola/edzés/barátnő mellett nincs üresjárat, viszont szerintem eleget pihenek.
A rendszer hibáját a fejben kéne keresni, de hogy? Mit tegyek?
Önbecsülésromboló ,,hagyd a nőt ha béna vagy,menj szerzetesnek" kommentekre nincs szükségem.
A többiekét hálásan köszönöm.
Szerintem sem szervi oka van, hanem pszichés. Meg kell tanulnod ellazulni.
Maszturbálni szoktál? Milyen gyakran?
Szerintem is pszichés oka lehet. Nagyon várod már, ugyanakkor félsz is a "nagy eseménytől".
Az is eszembe jutott, hogy esetleg nincs-e benned attól való félelem, hogy otthon valaki rátoknyit?
Nyugodt környezet megteremtése alapvető, és segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!