Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szánalmas lenne az ha egy nőnek van vibrátora?
Figyelt kérdés
A mostani párom akivel 4 hónapja együtt vagyok meglátta, hogy van egy vibrátorom és azt mondta, hogy szánalmas szerinte ha egy nőnek segédeszköze van. Én ezen nagyon felkaptam a vizet és csúnyán összevesztünk.. most pedig azon forgok, hogy tényleg szánalmas lennék?
28N
2016. dec. 16. 08:18
21/25 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz nem te vagy a szánalmas hanem a párod!!!!!
Miért ne lehetne neked ilyened otthon?? Nagyon gyökér a fickó 47/f
22/25 anonim válasza:
Ez hü.lye. Miért lenne az? :D Legalább sokkal jobban megismered a nőiességedet vele. Én a helyében nem problémáznék ezen, szexnél is bevenném játéknak, még a popsidba is be lehetne rakni. :D
23/25 anonim válasza:
Dehogy szánalmas! Miért, ő nem szokta kiverni magának - pedig biztos, mert pasi! - akkor ő is szánalmas? A nevében is benne van szexuális segédeszköz.... tehát nem helyettesítőeszköz. Na most, hogy ezt valaki magában vagy a partnerével használja az mindig kedv és szituáció függő, nem?! N/42
24/25 anonim válasza:
Már miért lenne az? Teljesen természetes. Mit gondol a srác, mi a természetes? Ha amikor kedved tartja, csak keresel egy f4szt a legközelebbi diszkóban? :D
25/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem szánalmas. Az én párom kifejezetten örül, amikor egy új játékszerrel lepem meg magunkat, szívesen használja is szex közben őket. Ez mindig feldobja a szexuális együttlétünket, és az sem zavarja ha éppen nélküle használom őket. A lemerült elemeket nevetve pótolja, tetszik neki, hogy ennyire kívánom még a szexet. 57 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!