Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy szexkapcsolatba vagy várjak?
Figyelt kérdés
Nagyon rég voltam sráccal de már nem tudom, hogy meddig bírom. Szerintetek vájak egy normális srácra vagy belemenjek egy alkalmi/szexkapcsolatba?
L
2016. dec. 15. 19:49
1/20 anonim válasza:
Keress egy rendes kedves művelt srácot akitől nem csak szexet kaphatnál :)
2/20 RRR válasza:
ahogy az 1 írja,akár idősebbet is kereshetsz
3/20 anonim válasza:
Vagy, Itt vagyok ÉN. :D én hajlandó vagyok feláldozni magam az oltárodon. :)
4/20 anonim válasza:
ma 19:52
Pont egy gykről összekukázott tinire van szüksége biztosan :D
5/20 anonim válasza:
32 vagyok ez már nem tini rákeerestem google-on. :) Fekete hajam, barna szemem, és x lábam van kérdező. :) Írj ha bejön amit írtam. :D Jah,és eszeveszett humorom. :)
6/20 anonim válasza:
Most elüldözted négyes. :( Köszi szépen...
7/20 anonim válasza:
ma 20:14
Ugyan nincs mit :) szívesen máskor is
8/20 anonim válasza:
háh rámírt privibe. :D nos uraim, és mentem beszélgetni. Viszláááát. :D
9/20 anonim válasza:
Mi az h nem birod ki? :$ Álat vagy vagy mi?
10/20 anonim válasza:
ma 20:35
Kedves egèszsègetekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!