Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Kiss Ramóna jó csaj? 10/?
2016. dec. 14. 23:00
12/26 anonim válasza:
Inkább a húga, akivel egy iskolába jártam, tehát láttam élőben ezért jobb, és fiatalabb is :D
14/26 anonim válasza:
10/9...tudnék vele olyat csinálni, amitől begerjedne.
15/26 anonim válasza:
10/7 Lenne mit küldenem a mellei közé! :)
16/26 anonim válasza:
Egy pár éve velem szemben ült a Liszt Ferenc téren (Andrássy útból nyílik). Élőben kifejezetten csini ...mondjuk nekem tévében is tetszik. Sajnos barátnővel ültem ott, de nemegyszer összetalálkozott a tekintetünk és kicsit somolygott is ...dehát ilyen az élet. Mégsem mondhattam a barátnőmnek, hogy tipli van.
19/26 anonim válasza:
10/7 a maradék 3 pontot az ágyban tudja behozni
20/26 anonim válasza:
Meg tudnám csinálni. Már csak az ő beleegyezése kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!