Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltöltötték egy oldalra a privát intim képeimet, mit tudok tenni?
Figyi! Nem lehet hogy a párod adta el a képeket? Azért egy facebook oldalt egy embernek nem olyan könnyű feltörni és pont téged választot ki az ember aki téged megszivatot? Szerintem kérdezd meg a párod vagy nézd meg az e-mailt. Szerintem ő volt de ha nem akkor valaki aki hozzá fért a mobiljához vagy más eszközhöz.
Én tettem olyant hogy egy munkatársam meg volt nyitva a közösségi oldal és ki irtam azt hogy "nincs rajtam bugyi".
Én is kaptam masztis képet lánytól és még nincsen megosztva segol sem. Én is kiváncsi lennék a képekre és biztos nagyon szép lány lehet hogy hires lettél. Megkapom priviben?
Sokat nem tudsz tenni, max leszűröd a tanulságot:
- ne csinálj olyan képeket, amiket szégyellnél, ha mások is látnának
- pláne ne küldözgesd őket másoknak
- és ne bízz egy férfiban sem, ha ilyenről van szó.... Kérdezd ki alaposan a pasidat, hogy nem mutogatta-e a képeidet a haveri társaságnak, már ha nem ő maga rakta fel őket az oldalra. Meg amúgy is, mielőtt egy pasinak küldesz magadról képet, jusson eszedbe, hogy nagy a valószínűsége, hogy egyszer szakítotok, és ha csak rossz szemmel mersz ránézni, az első dolga lesz kipakolni ezeket a képeket. Persze nem vagyok az anyád, nem akarlak kioktatni pláne így, hogy már megtörtént a baj, de akkor is, mostantól legyél óvatosabb.
De ha ez megnyugtat, minden csoda 3 napig tart, aztán senki nem fog emlékezni a képeidre (rajtad kívül, persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!