Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feltöltötték egy oldalra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltöltötték egy oldalra a privát intim képeimet, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
facebukomból lettek kilopva és egy napiszarhoz hasonló oldalra rakták ki, foglalkoznak ezzel a rendőrségen?
2016. dec. 14. 15:40
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
te hülye nem töltöttem fel facebukra semmilyen olyan képet!
2016. dec. 14. 18:24
 32/36 anonim ***** válasza:
46%
"facebukomból lettek kilopva"
2016. dec. 14. 18:31
 33/36 Templeton Peck ***** válasza:
Nem feltörték, hanem a "pasid" tette fel!
2016. dec. 15. 11:11
 34/36 anonim ***** válasza:

Figyi! Nem lehet hogy a párod adta el a képeket? Azért egy facebook oldalt egy embernek nem olyan könnyű feltörni és pont téged választot ki az ember aki téged megszivatot? Szerintem kérdezd meg a párod vagy nézd meg az e-mailt. Szerintem ő volt de ha nem akkor valaki aki hozzá fért a mobiljához vagy más eszközhöz.

Én tettem olyant hogy egy munkatársam meg volt nyitva a közösségi oldal és ki irtam azt hogy "nincs rajtam bugyi".

Én is kaptam masztis képet lánytól és még nincsen megosztva segol sem. Én is kiváncsi lennék a képekre és biztos nagyon szép lány lehet hogy hires lettél. Megkapom priviben?

2016. dec. 15. 14:12
 35/36 anonim ***** válasza:

Sokat nem tudsz tenni, max leszűröd a tanulságot:

- ne csinálj olyan képeket, amiket szégyellnél, ha mások is látnának

- pláne ne küldözgesd őket másoknak

- és ne bízz egy férfiban sem, ha ilyenről van szó.... Kérdezd ki alaposan a pasidat, hogy nem mutogatta-e a képeidet a haveri társaságnak, már ha nem ő maga rakta fel őket az oldalra. Meg amúgy is, mielőtt egy pasinak küldesz magadról képet, jusson eszedbe, hogy nagy a valószínűsége, hogy egyszer szakítotok, és ha csak rossz szemmel mersz ránézni, az első dolga lesz kipakolni ezeket a képeket. Persze nem vagyok az anyád, nem akarlak kioktatni pláne így, hogy már megtörtént a baj, de akkor is, mostantól legyél óvatosabb.

De ha ez megnyugtat, minden csoda 3 napig tart, aztán senki nem fog emlékezni a képeidre (rajtad kívül, persze).

2016. dec. 16. 14:59
 36/36 anonim válasza:
Kedves utolsó:! Ne azt mondd a kérdezőnek, hogy kérdezze ki alaposan, mert ez már inkább úgy hangzik, mindha azt mondanád neki hogy halgassa ki, mint ha máris egy rendőrségi kihallgatás lenne. Sokkal egyszerűbb lenne ezügyben inkább ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni.
2018. dec. 6. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!