Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltöltötték egy oldalra a privát intim képeimet, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
facebukomból lettek kilopva és egy napiszarhoz hasonló oldalra rakták ki, foglalkoznak ezzel a rendőrségen?2016. dec. 14. 15:40
11/36 A kérdező kommentje:
nem facebukra rakták fel, hanem egy napiszarszerű oldalra
2016. dec. 14. 16:02
12/36 anonim válasza:
Az hogy a " Facebook -ból " lett ki lopva azzal még nem azt mondtad hogy a Facebook
-on üzenetben elküldött képről van szó... Ezért volt félre érthető amit írtál.
13/36 A kérdező kommentje:
na jólvan de most már akkor értitek, mondjuk olyan kép nincs amin a fejem is látszik, de ki lehet következtetni h én vagyok a képeken, mert vagy 20 képem fel van rakva
2016. dec. 14. 16:07
14/36 anonim válasza:
A lényeg hogy fel veszik a vallomásod de nem fog történni semmi.. Velem is történt hasonló azzal a különbséggel hogy én tudtam ki volt az illető mert évek óta zsarolt hogy fel fogja tenni meg stb.. Fel is tette... Én meg tettem a feljelentést. Le mentett beszélgetésekkel mentem a rendőrségre amiben ott van hogy zsarol! Ennek már több mint 2 éve lassan 3 éve és azóta se történt semmi.. Nem volt szembesítés.. A rendőrség felszólította az oldalt hogy tüntesse el a képet.. Nos nem tudom azóta se hogy tényleg le került vagy a 2-3 év alatt az " archívumba " került tehát lehet hogy még az oldalon van csak azóta már több dolog került oda és úgymond " eltűnt "...
15/36 A kérdező kommentje:
ez melyik oldal volt és mennyire intim képek voltak?
2016. dec. 14. 16:13
16/36 anonim válasza:
Futtatsz egy víruskeresőt, majd ez után csinálsz új mailcímet (vagy csak megváltoztatod a jelszavad), EZUTÁN a facés jelszavadat is cseréled.
Ezt tudod tenni. Jah, hogy a képek? marad a TAGADÁS.
Persze, tehetsz feljelentést is... aminek kb az egyetlen eredménye, hogy majd kihallgatáson alaposan "szemrevételeznek" a rendőrbátsik.
17/36 anonim válasza:
Az egyik a napiszar volt a másik az excsajok.pw. Volt egy melltartós kép fej nélkül.. Meg volt egy nemiszervről készült kép... De az nem a sajátom volt hanem netről szedtem le.. Csak zsarolt hogyha nem küldök a puncimból képet akkor fel teszi a beszélgetéseket. Az oldalakra ezt a két képet plusz a le printelt intim beszélgetést töltötte fel!!! Azért mert nem csináltam olyan mesztelen képet magamról tükörben amin az arcom is látszik 17 éves koromtól egészen 20 éves koromig zaklatott és zsarolt..
18/36 A kérdező kommentje:
és a neved is látszódott?
2016. dec. 14. 16:20
19/36 anonim válasza:
Igen látszott.. Természetesen a saját nevét és a kis képét ki kockázta de nekem meg volt az eredeti beszélgetés.
20/36 anonim válasza:
Na, ezért van az, hogy én senkinek nem küldök meztelen képeket vagy videót. :) A barátom láthat meztelenül élőben, ennyi. Egy csomószor mondták már rám itt gyiken, hogy biztos meleg pasi vagyok, mert nem küldök képet, de engem nem érdekel, a biztonságom fontosabb! Nem akarok így járni, mint a kérdező és egyes válaszolók. Kép nélkül is van elég elmebeteg kanos pasi, aki zaklat privátban, mi lenne ha még képeket is küldözgetnék? Nagyon sajnálom azokat a lányokat, akikkel ilyesmi történik. NE küldjetek képeket senkinek, mert visszaélnek vele! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!