Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feltöltötték egy oldalra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltöltötték egy oldalra a privát intim képeimet, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
facebukomból lettek kilopva és egy napiszarhoz hasonló oldalra rakták ki, foglalkoznak ezzel a rendőrségen?
2016. dec. 14. 15:40
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
nem facebukra rakták fel, hanem egy napiszarszerű oldalra
2016. dec. 14. 16:02
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

Az hogy a " Facebook -ból " lett ki lopva azzal még nem azt mondtad hogy a Facebook

-on üzenetben elküldött képről van szó... Ezért volt félre érthető amit írtál.

2016. dec. 14. 16:05
 13/36 A kérdező kommentje:
na jólvan de most már akkor értitek, mondjuk olyan kép nincs amin a fejem is látszik, de ki lehet következtetni h én vagyok a képeken, mert vagy 20 képem fel van rakva
2016. dec. 14. 16:07
 14/36 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy fel veszik a vallomásod de nem fog történni semmi.. Velem is történt hasonló azzal a különbséggel hogy én tudtam ki volt az illető mert évek óta zsarolt hogy fel fogja tenni meg stb.. Fel is tette... Én meg tettem a feljelentést. Le mentett beszélgetésekkel mentem a rendőrségre amiben ott van hogy zsarol! Ennek már több mint 2 éve lassan 3 éve és azóta se történt semmi.. Nem volt szembesítés.. A rendőrség felszólította az oldalt hogy tüntesse el a képet.. Nos nem tudom azóta se hogy tényleg le került vagy a 2-3 év alatt az " archívumba " került tehát lehet hogy még az oldalon van csak azóta már több dolog került oda és úgymond " eltűnt "...
2016. dec. 14. 16:10
 15/36 A kérdező kommentje:
ez melyik oldal volt és mennyire intim képek voltak?
2016. dec. 14. 16:13
 16/36 anonim ***** válasza:

Futtatsz egy víruskeresőt, majd ez után csinálsz új mailcímet (vagy csak megváltoztatod a jelszavad), EZUTÁN a facés jelszavadat is cseréled.

Ezt tudod tenni. Jah, hogy a képek? marad a TAGADÁS.

Persze, tehetsz feljelentést is... aminek kb az egyetlen eredménye, hogy majd kihallgatáson alaposan "szemrevételeznek" a rendőrbátsik.

2016. dec. 14. 16:16
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik a napiszar volt a másik az excsajok.pw. Volt egy melltartós kép fej nélkül.. Meg volt egy nemiszervről készült kép... De az nem a sajátom volt hanem netről szedtem le.. Csak zsarolt hogyha nem küldök a puncimból képet akkor fel teszi a beszélgetéseket. Az oldalakra ezt a két képet plusz a le printelt intim beszélgetést töltötte fel!!! Azért mert nem csináltam olyan mesztelen képet magamról tükörben amin az arcom is látszik 17 éves koromtól egészen 20 éves koromig zaklatott és zsarolt..
2016. dec. 14. 16:17
 18/36 A kérdező kommentje:
és a neved is látszódott?
2016. dec. 14. 16:20
 19/36 anonim ***** válasza:
Igen látszott.. Természetesen a saját nevét és a kis képét ki kockázta de nekem meg volt az eredeti beszélgetés.
2016. dec. 14. 16:23
 20/36 anonim ***** válasza:
93%
Na, ezért van az, hogy én senkinek nem küldök meztelen képeket vagy videót. :) A barátom láthat meztelenül élőben, ennyi. Egy csomószor mondták már rám itt gyiken, hogy biztos meleg pasi vagyok, mert nem küldök képet, de engem nem érdekel, a biztonságom fontosabb! Nem akarok így járni, mint a kérdező és egyes válaszolók. Kép nélkül is van elég elmebeteg kanos pasi, aki zaklat privátban, mi lenne ha még képeket is küldözgetnék? Nagyon sajnálom azokat a lányokat, akikkel ilyesmi történik. NE küldjetek képeket senkinek, mert visszaélnek vele! 18/L
2016. dec. 14. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!