Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nok melyik eletkorban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok melyik eletkorban kivanjak a legjobban a szexet?

Figyelt kérdés

2016. dec. 13. 13:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Tizen- és huszonéves koromban is kívántam a szexet bármikor a pasimmal, de 30 után sokszor meg kell magam zabolázni, hogy ne feledkezzem bele vadidegen férfiakba az utcán, boltban, oviban. Félek, hogy kiül az arcomra, amit elképzelek velük. Állandóan be vagyok pörögve, jelen állásban végig tudnám dugni az egész hátra lévő életemet aprócska szünetekkel.

34/n

2016. dec. 13. 17:41
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Huha, kedves 34 eves notarsam, ezert mennyi privit fogsz kapni ;) Ez a korosztaly amugy is divatba jott, hat meg egy ilyen coming out utan :)
2016. dec. 13. 19:22
 13/25 anonim ***** válasza:
Én most...kb. 30-tól kezdődött nagyon és nyitottabb is vagyok sokkal. 37N
2016. dec. 15. 14:31
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
Kedveskeim, mindannyiatoknak igazotok van, nekem is tetszene a dolog, csak a kateteremtol mar nem megy. Mari neni vagyok, 72 eves. Fiatalabb koromban egyebkent naponta tobbekkel is voltam, egeszen addig, amig el nem utott a villamos, mikor megboldogult uramat kisertem prosztataszuresre a Janos Korhazba. Csak sajnos a doktor ur - aki egyebkent nagyon rendes es megerti volt - azt mondta, hogy ugy, hogy idefele atment rajtam a villamos es tobol lemetszette mindket labamat, mar inkabb pihenjek, meg egyebkent milyen dicseretes, hogy ennek ellenere a sajat labamon be tudtam meg kiserni a ferjemet ide a korhazba. Aztan persze hazamentem, es minden folyt tovabb, ahogy korabban, meg azutan is, hogy a Totkomlosi Mancika bekoltozott hozzank. Ugye neki a ferje elotte parttitkar volt Zalaban, de a rendszervaltaskor kitettek oket a szolgalati lakasbol, a ferje meg kozben egy vadaszbalesetben elhunyt, igy magara maradt, oszt bekoltozott hozzank. Nem tudom, ismerte-e valamelyikotok kedveskeim meg a Mancikat? Olyan rendes asszony volt, sosem labatlankodott korolottunk, holott nekem nem volt labam. Tizenket suldo malacot neveltunk, oszt eladtuk oket Taksonyba egy csaladnak, aztan ebbol eltunk. Szoval roviden ez a valasz a kerdesre. Azon ifju holgyek, akik meg kuncognak rajtam, gondoljanak bele abba, hogy ok is lesznek majd idosek, meg ok is elvesztik majd a labukat, oszt ugyanugy egyedul maradnak, mint Malacka a Holdon!
2016. dec. 31. 19:54
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem 15-45 között! De nem mindegy hogy kívánja, vagy ki is elégül. Az sem mellékes hogy átadja-e önfeledten magát az élvezetnek? A túl fiatalkori, és a túl öregkori szex szerintem inkább az agy függvénye!
2016. dec. 31. 22:53
 16/25 anonim ***** válasza:
ők nem kivanjak, csak kenyszerbol csinaljak.
2017. jan. 9. 19:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Most!
2017. máj. 8. 01:48
 18/25 anonim ***** válasza:

35-től klimaxig.

De annak is van szerepe, hogy milyen szexuális ingerek érték őket.

Amikor van kedvesem, akivel van jó szexuális életem, akkor mindegy, hány éves vagyok.:)

De tinikorra nem jellemző az erős szexuális vágy nőknél, valahogy inkább semleges nemű a nő akkor még, mivel a nemi szervével nincsen kapcsolat és az semmilyen életjelet, érzetet nem is ad. És mivel mindenkinek az édesanyjával van testi intimitása kiskorában, és a lányok azonos neműek az anyjukkal, ezért az a testi kapcsolat számukra nem minősül szexuális töltetűnek, míg a fiúknál az egyfajta szexuális előélet már.

Szóval a nők inkább semleges neműként lépnek az első szerelmi kapcsolatukba, míg a fiúk nagyon nem.

2017. máj. 8. 04:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Most, 37N.
2017. máj. 8. 09:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Az én 37 éves excsajom sosem volt egy szexmasina, a 18 éves jelenlegi barátnőm viszont folyton prütykölni akar. Szóval én maradok a fiatal lányoknál.
2017. júl. 25. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!