Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizen- és huszonéves koromban is kívántam a szexet bármikor a pasimmal, de 30 után sokszor meg kell magam zabolázni, hogy ne feledkezzem bele vadidegen férfiakba az utcán, boltban, oviban. Félek, hogy kiül az arcomra, amit elképzelek velük. Állandóan be vagyok pörögve, jelen állásban végig tudnám dugni az egész hátra lévő életemet aprócska szünetekkel.
34/n
35-től klimaxig.
De annak is van szerepe, hogy milyen szexuális ingerek érték őket.
Amikor van kedvesem, akivel van jó szexuális életem, akkor mindegy, hány éves vagyok.:)
De tinikorra nem jellemző az erős szexuális vágy nőknél, valahogy inkább semleges nemű a nő akkor még, mivel a nemi szervével nincsen kapcsolat és az semmilyen életjelet, érzetet nem is ad. És mivel mindenkinek az édesanyjával van testi intimitása kiskorában, és a lányok azonos neműek az anyjukkal, ezért az a testi kapcsolat számukra nem minősül szexuális töltetűnek, míg a fiúknál az egyfajta szexuális előélet már.
Szóval a nők inkább semleges neműként lépnek az első szerelmi kapcsolatukba, míg a fiúk nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!